Bubbles s podtitulem Party Animal

Bubbles s podtitulem Party Animal

07. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na dalším dílu party Bubbles zahraje světová djská hvězda, které se neustále daří unikat jakémukoliv zaškatulkování do určitého stylu. John B se předvede ve speciálním setu pro akci Bubbles, kdy prolétne mnoho stylů od breakbeatu, electra, electroclashe, trance, techna až po jungle a DnB, tak jak to umí jenom on.
Ve speciálním setu se předvede i jedna z nejoblíbenějších českých djs Laydee Jane. Jelikož její set bude chystat půdu pro Johna B, čekejte i od ní hodně, hodně barevný set plný zlomů a hudebních překvápek.

Po delší odmlce se olomouckému publiku představí dj, kterého jste dříve mohli slýchávat v hlavních časech akcí Orion Hall, Apokalypsa, Bassblaster, Citadela, Summer of Love…, který se tentokráte uvede v moderním progresivním hávu, dj Leo Lycra. Mezi dalšími hosty, kteří dostali pozvánku na tento ulítlý mejdan jsou: andílek s killerózními sklony k tvrdým beatům – djane B.UNQ a jako černý kůň této akce se představí talentovaný olomoucký dj mnoha tváří – dj Coobcha, kterého si budete moci poslechnout hned ve dvou naprosto odlišných setech na začátku a konci hudební produkce. V neposlední řadě nemůže chybět residentní dvojka djů: Michael Scuberman & Wolscha.

Po několika letech se své nálože na bublinách dočkají i příznivci zlomených beatů, pro které bude nachystaná druhá Cubes Stage, jež se ponese v rytmech Breakbeatu, Dubstepu a DnB. Jako headliner přijal pozvánku respektovaný dj z legendární formace Dvoika.Troika z Ostravy – dj Inspiral X62. O zlomený diktát se dále postarají djové Gotia, Mayky Mayk, Dubtrax a Solaris.

Ke standardům na akci Bubbles již tradičně patří nadstandardní audio-vizuální show, dekorace, welcome drinky…

Facebook event

Dodal: Marek Volsicka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUBBLES: PARTY ANIMAL WITH JOHN B

Pátek 17. 2. 2012
Vstup: 150/200
Vystupují:
John B (UK), Laydee Jane, Leo Lycra, B.UNQ, Coobcha, Michael Scuberman, Wolscha, Inspiral X62, Gotia, Mayky Mayk, Dubtrax, Solaris
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika