Report z Plump Djs

Report z Plump Djs

13. 03. 2006  |  Autor: zeque  |  Komentáře (1)
Lehce po půlnoci jsme dorazili do Abatonu, který už příjemně zaplněn breakbeatovými fanoušky očekávající něco výjímečnýho. Plump Djs konečně v Praze!
Jako první se za mixážní pult postavil Josef Sedloň. Tradičně předváděl svůj osobitý hudební projev. Už dávno jsem mu odpustil svérázné, občas až nepřesné mixy a jeho vystoupení mě bavilo i tentokrát, neboť jeho charisma na mě působí přímo až blahodárně. S přípravou svého setu si Josef hlavu asi moc nelámal. Střídal různý polohy breaků, nebál se pustit ani tech-housový pecky a hlavně se nás snažil řádně navnadit v podobě několika ochutnávek starších věcí od Plumps.

Plumps Djs

A je to tady! Andy Gardener a Lee Rous, breakbeatoví producenti roku 2005 dle vyhlášení Breakspoll, vnesli do rozprouděnýho davu novou energii. Od samýho začátku bylo jasný, že tyhle dva veselí a sympatičtí chlapíci nás budou bavit. Bavili a moc dobře. Několikrát jsem si říkal, že jejich show se musí zákonitě projevit v kvalitě mixů, ale opak byl pravdou. Jejich set byl precizní a povětšinou složený ze skladeb, ve kterých měli prsty alespoň v podobě remixů. Zazněly nejzásadnější skladby z jejich poslední kompilace Saturday Night Lotion, které české publikum přijímalo s nadšením. Na Andym bylo vidět, že má rád pivo a Krušovické obzvláště. Se stále se zvyšující frekvencí zvedání pravé ruky, která svírala bílou plechovku, se také zvyšovala jeho chuť bavit jásající dav. Lee Rousovi asi více záleželo na kvalitě jejich hudební produkce a tak svého rozvášněného kolegu pouštěl ke gamcům čím dál méně. Snad jedinou kaňkou na jejich parádním vystoupení bylo, že si odehráli dvě povinné hodiny a nezdrželi se ani o minutu déle.

Plumps Djs

Po Plump Djs nastoupil prezident pražského breakbeatu Kaplick se svým viceprezidentem Sakuem a společně pokračovali ve velkým stylu. Po odchodu ortodoxních hvězdofilů zůstala na parketu stále ještě velká část publika, takže parádní mejdan pokračoval. Kluky z Breakbeat.cz zpěvem doplňovala vokalistka Linda, která si za svůj výkon zaslouží obdiv. Společně působili harmonicky a nechali nás tak snáze zapomenout na pocit zklamání z brzkého odchodu anglických superstar. Kdybych měl noc zhodnotit jednou větou, tak by zněla: prohloupil, kdo nepřišel. Věřím, že nejen já jsem si přišel na své a že se společně můžeme těšit na další Breaksome!

Fotoreport z Plump Djs zde

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
tomas03
13. 03. 2006 | 22:02:51
+0 | -0
jojo, byla to dobrá akcička..

trochu mi přišlo, že tam místama

byli lidi trochu zatažený,hlavně

začátek P.djs nesli někteří diváci trochu vlažně,ale pak svejma pořádnejma peckama donutili lidi k pohybu..Bohužel nehráli ani ty celý 2 hodiny.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika