Tom Vagabondo & Marty Crow na Climaxu

Tom Vagabondo & Marty Crow na Climaxu

20. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhý letošní díl party Climax slibuje víc než výživnou porci kvalitního house a funky v podání zkušených djs s velmi dobrou reputací napříč (nejen) domácí scénou. Společně s Chrisem Sadlerem tentokrát na nejdéle fungující pravidelné klubové noci v ČR vystoupí moravský rodák Tom Vagabondo a Marty Crow.
První jmenovaný Chrisův host, Tomáš Vilášek aka Tom Vagabondo je v domácích luzích a hájích známý nejen jako DJ, ale také jako rádiový moderátor ze stanic Evropa 2 Attack, Helax a Kiss Morava, kde působil dlouhých pět let a podílel se zde mimo jiné na hudebním pořadu o taneční muzice Kissmania.

Jako mnoho jiných začínal Tom coby DJ na klasických diskotékách, skutečné naplnění mu ale přineslo až opravdové mixování, které ho dostalo na parties v renomovaných klubech včetně ROXY. Během své kariéry už sdílel stage s takovými jmény jako například Andy Mac, Eddie Richard, Dave Spoon, Sebastian Ingrosso, Alex Blanco a mnoha dalšími.

Hodně zásadním zlomem v jeho DJské kariéře pak byl přesun do anglického Brightonu, kde žije již od roku 2006 a úspěšně pronikl na tamní klubovou scénu. Krom toho si již zahrál také v londýnských klubech Colosseum, Factory a Hidden nebo na Ibize v klubu Hat.

Od roku 2009 je také čím dál tím více činný i jako producent. Společně s Clivem Meadem a Davidem Richtorem dal dohromady projekt Stereo Central, pod jehož hlavičkou vznikl remix songu DJe Nea Better Life, v němž hostovala houseová diva Jocelyn Brown. Dále spolupracuje také například s DJem a producentem Mirkem Váchou aka A-Bee, s nímž má projekt LazyBoys a produkují mj. remixy pro prestižní label Jeeper Records.

„S Tomem jsme se potkali poprvé už před mnoha lety, když byl na Moravě pořadatelem a rezidentem akcí Bass Night, které se v těchto končinách staly doslova legendární. O jeho DJském talentu, díky němuž si vybudoval jak v ČR, tak v anglickém Brightonu velmi slušnou reputaci, se mohli už třikrát přesvědčit i návštěvníci Climaxu. Tom je tak trochu šílenec a tak trochu filosof a jeho smysl pro humor i neobvyklý pohled na věc je znát i v jeho hudbě,“ dodává ke svému prvnímu hostovi Chris Sadler.



Druhý host únorového Climaxu Marty Crow se sice nemůže chlubit tak bohatými zkušenostmi z britských klubů, ale o to víc jich má na domácí půdě. Už v roce 2001, bylo jeho první demo Aka Testr oceněno jako Demo měsíce časopisem Bassline a o rok později již měl svou rezidentní noc v pražském klubu Relevé, kterou si udržel rok a půl.

Znát můžete ale také Martyho rezidentní noci v klubu Back Doors Classic Housies a Thing Positive, což je i název jeho společného projektu se saxofonistou Ivanem „Sax“ Myslikovjanem a MCm Noučrs, který vznikl v létě 2004.

Mezi dalšího Martyho „zářezy“ pak patří např. hraní v klubech 001 na Strahově, Face 2 Face na Štvanici, v pražském K. U. Baru či spolupráce s DJs Teddy B, Dan Cooley, Martez a dalšími.

A co říká o Martym sám Chris? “Už si nepamatuju kdy naposled - jestli tedy vůbec - hrál Marty na Climaxu a upřímě ani nevím, proč mě nenapadlo pozvat ho do ROXY dřív. Hraje funky, vesele, a různorodě, tedy přesně to, o čem Climax je. Když byl nedávno hostem u mě na Dance Radiu, ohlasy na jeho set byly excelentní. Vím, že je natěšený, že si opět zahraje v Roxy a vzhledem k jeho zkušenostem se vůbec nebojím, že by zklamal...“

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX

Sobota 25. 2. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Chris Sadler, Tom Vagabondo, Marty Crow, Mr. Roquentin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika