Další vstupenky na LMFAO v prodeji

Další vstupenky na LMFAO v prodeji

20. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dlouho očekávaný koncert party-rockerů LMFAO se koná již tento pátek, 24. února v pražské Tisport Aréně. Vzhledem k obrovskému zájmu fanoušků se do prodeje od pondělí tohoto týdne dostávají další vstupenky blíže pódiu.
“Fanoušci jsou z koncertu LMFAO a Far East Movement v Praze naprosto nadšení, stejně jako my. Věříme, že otevřením dalších sekcí blízko pódia rozjasníme den spoustě fanouškům, kteří zatím ještě nemají své vstupenky! Tady ve Fource se na koncert již velmi těšíme,” nechal se slyšet jeden ze zástupců Fource Entertainment.

Toto Populární americké duo nedávno vystoupilo v rámci Superbowlu společně s Madonnou. LMFAO jsou pravděpodobně nejvíce známí jejich našlapanými hitovkami Party Rock Anthem a Sexy and I know it. Celá formace je momentálně na kanadsko-evropském turné. V Praze se poprvé představí jako Redfoo & the Party Rock Crew, která se skládá zhruba ze 40 tanečníků, performerů, DJů a umělců, kteří si pro fanoušky připravili úžasnou a dechberoucí show v čele právě s Redfooem, který má jako předskokany skvělou kapelu Far East Movement a DJe Revue.

Dveře Tipsport arény se otevřou již v 19:30, aby se všichni fanoušci dovnitř dostali bezpečně a dostatečně včas před začátkem samotných koncertů. Prvním předskokanem je DJ Revue, který začne hrát ve 21:00, následovaný Far East Movement ve 21:30. A potom nezbývá než zatajit dech a začít pořádně “shufflovat” na tóny LMFAO!

Koncert LMFAO, Far East Movement & DJe Revue se koná již tento pátek, 24.2. od 21:00 v pražské Tipsport Aréně (bývalá Tesla Aréna, domov HC Sparta Praha). Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Facebook event

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LMFAO

Pátek 24. 2. 2012
Vstup: od 690.- Kč, VIP vstupenky 2590.- Kč
Vystupují:
LMFAO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika