Tvyksův Vibrator s duem Schlachthofbronx

Tvyksův Vibrator s duem Schlachthofbronx

22. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub Roxy letos oslaví kulatých 20 let a Tvyksova třaskavá party Vibrator si tamtéž 10. března sfoukne 2 svíčky na pomyslném narozeninovém dortu. Tyhle narozeniny na druhou si samozřejmě žádají pořádnou party s celou řadou gratulantů.
Z DJs to tentokrát krom Tvykse budou Tuco (Meanbucket, CZ/UK), Michael Priest (Hochspannung!, Dead Horse, SK) a aby bylo narozeninové symbolice učiněno za dost, stejně jako v případě premiérového Vibratoru před dvěma roky, i 10. března se můžete těšit na živý projekt z Mnichova! Konkrétně na duo Schlachthofbronx, které v ČR zahraje vůbec poprvé a navíc těsně před vydáním svého druhého alba Dirty Dancing!

Není zas tak moc lidí, kteří vědí, že hlavní město Bavorska, je krom tupláků, týpků s pérem za kloboukem a pochybného disca v posledních letech proslulé také jako centrum tzv. BASS music. A právě sympatická partička s poněkud komplikovaným názvem je na tomto poli jedním z nejexponovanějších "vývozních artiklů".

Globální ohlas zajistil Schlachthofbronx jejich eponymní debut, který vyšel na labelu Disko B v roce 2009 a s nímž projeli celou Evropu a zahráli si dokonce i v Jihoafrické Republice. Deska na níž hostovali zpěváci z Kostariky, Mali, rapeři z Jihoafrické republiky nebo němečtí Ron Foto etablovala Schlachthofbronx jako tvůrce inovativního soundu v němž se mísí electro, dubstep, dancehall, rave, bounce, baile funk, rave ale i trocha obskurního bavorského folkloru nebo zvuk milovaných i proklínaných vuvuzel.



To, co začalo s debutem, pak potvrdila celá řada remixů a hlavně následující dvě EP, jež vyšla v roce 2010 na labelu Man Recordings a objevila se na nich mj. hitovka Ayoba, společná to pecka s jihoafrickým MCm Spoekem Mathambo a divokou švédskou slečinkou Gnucci Banana. Není se tak čemu divit, že Schlachthofbronx nemohli chybět na žádném z důležitých Evropských fesťáků včetně Lowlands, Roskilde, Eurokennes, Frequency nebo Melt.

Pověst těch, kteří dokáží na tvářích publika vzbudit přiblblý ale spokojený úsměv a vyždímat z něj poslední zbytky energie, jim vynesla mimo jiné také společné evropské tour s drzou popovou princeznou M.I.A. A loni si Schlachthofbronx zahráli krom řady evropských klubů a fesťáků také v USA, kam se vydali v rámci tour k EP Nasty Bass, jež vyšlo na Diplově labelu Mad Decent.

Pořádně šlapat do toho hodlají Schlachthofbronx i v roce letošním, kdy chystají vydání druhého alba Dirty Dancing, které zní podle pilotního singlu velmi velmi slibně. V ROXY se tedy těšte na pořádné basy, sirény, vuvuzely a divoké narozeninové mejdlo, z nějž by nikdo neměl odcházet střízlivý! Jo a nezapomeňte si před akcí pořádně natrénovat výslovnost Schlachthofbronx, chlapci si na tom prý dost zakládají…:) Menší návod, jak na to:


Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VIBRATOR PRESENTS SCHLACHTHOFBRONX

Sobota 10. 3. 2012
Vstup: 150/200
Vystupují:
Tvyks, Guest DJs: DJ Tuco & Michael Priest
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika