Jarní Sázava fest opět v Abatonu

Jarní Sázava fest opět v Abatonu

14. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Všichni, kteří se již nemohou dočkat léta a s ním spojených hudebních festivalů pod širým nebem, mají skvělou možnost si jejich atmosféru trochu připomenout na letošním Jarním Sázavafestu.
Třetí ročník jarní verze Sázavafestu se uskuteční 1.4.2006 již tradičně v pražském klubu Abaton. Letošní ročník bude opět nabitý známými jmény naší současné hudební scény. Na prvním ze dvou podií si bude mít návštěvník možnost vychutnat ska a reggae rytmů: Švihadlo, Sto Zvířat, Tleskač, Chancers, 2 v 1 nebo Vokokos. Na druhé scéně se odehrají koncerty kapel Khoiba, Bow Wave, 100 °C, Al Yaman, Nana Zorin a Panama. Příjemnou atmosféru navodí i jarní výzdoba, videoprojekce a fotbálky. Při pěkném počasí bude otevřena venkovní zahrádka, která návštěvníkům festival zpříjemní. Pořadatelé slibují dokonce i nějaký ten aprílový žertík, který se ale nebude týkat koncertů.

Na jarním Sázavafestu budou také vyhlášeni finalisté soutěže nadějných kapel „Bitvy o Sázavafest“. Porota již vybrala 8 finalistů, kteří se utkají 26. a 27.5. v Kutné Hoře, kdy si bude moci publikum po oba dny poslechnout vždy čtveřici kapel najednou. Psychicky i kulturně přijdou soutěžící podpořit přijdou chlapci ze skupiny Clou. O vítězi z každé čtveřice rozhodne samo publikum, které bude moci hlasovat svojí vstupenkou. Z těchto dvou klání vyjdou jako vítězné dvě kapely, které dostanou příležitost představit se širšímu publiku na letním Sázavafestu (3.-6.8.2006). Mimo to získají vítězové také prostor v programu Radia 1 či radia Rock Zone a další zajímavé ceny.

Jelikož každé skupině je vyhrazena hodina čistého hraní, je začátek Jarního Sázavafestu naplánován již na 15 hodin. Za zhruba 12 hodin kvalitní hudby dvanácti kapel zaplatí návštěvník v předprodeji Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal pouze 220,- Kč + poplatky. Na místě pak 280,- Kč.

Co se týče letního Sázavafestu, můžeme všechny příznivce uklidnit, že se Sázavafest bude konat na stejném místě a ve stejný čas, jak tomu bylo doposud zvykem. Již teď můžeme potvrdit, že se mají návštěvníci na co těšit. Nejnovější informací je, že účast potvrdila zpěvačka Gába al Dhába, která by měla na letním Sázavafestu představit své nové album. Novinkou bude také projekce fotografií Ester Starman, která si po cestě po Africe přivezla velmi zajímavé, avšak smutné snímky africké chudoby.

Pro kompletní line-up jarního Sázavafestu, aktuální informace o přípravách na letní Sázavafest a dalších novinkách sledujte www.sazavafest.cz

3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Weru
17. 04. 2006 | 19:37:58
+0 | -0
jako vazne super a ten letni si musim uzit jeste vic...!!!
Káťa
04. 04. 2006 | 18:28:47
+0 | -0
Výborný..Tleskač a Sto Zvířat byli skvělí,Khoibu jsem dřív neznala..a fakt mě překvapila,perfekt!;-)

03. 04. 2006 | 10:12:11
+0 | -0
Nejlepší akcička... Sto zvířat naprosto super a o Bow wave ani nemluvím!!Fakt super!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika