Robert Babicz vystoupí v Roxy

Robert Babicz vystoupí v Roxy

01. 03. 2012  |  Autor: YannD  |  Komentáře (1)
Velmi příjemná zpráva přišla tento týden z pražské Roxy. Hostem dubnového dílu klubovky One Night v režii Rádia 1 bude německý, charismatický producent Robert Babicz.
Příjemnou, lehkou a nenucenou atmosféru, připomínající jízdu kabrioletem se zavřenýma očima nabízí většina tracků německého producenta Roberta Babicze. Kořeny má v raných devadesátkách, kdy na vrcholu byl styl acid, kterému svou počáteční tvorbu Babicz zasvětil a tvořil pod jménem Rob Acid. Po té vystřídal ještě několik pseudonymů, labelů a vydal bezpočet EP, až se dostal ke svému vlastnímu stylu pojmenovanému jednoduše „babiczstyle“. On sám jej charakterizuje jako emocionální elektronickou taneční hudbu.



A právě emoce hrají v jeho tvorbě velmi silnou roli – do svých skladeb promítá své představy a zážitky z cest po celém světě. Vypráví příběhy plné barevných obrazů, které jen lehce plynou a unášejí vás do klidných vod Babiczova přístavu. Ony příběhy vykrystalizovaly do podoby v pořadí již druhého alba Immortal Changes. Na albu najdeme mimo jiné např. jeho vlastní remix legendární skladby Dark Flower známou především díky remixu Jorise Voorna. Známých skladeb, které velmi často můžete slyšet na různých parties po celém světě je však mnohem více. Od starších kousků jako Don´t Look Back, přes Remote Kiss až po aktuální EP Cyberlove:


Babicz je známý svou live produkcí, kdy jako dj takřka nikdy nevystupuje. Nabízí původní skladby, precizní zvuk a sofistikovanou elektronickou hudbu. Při svých setech používá pouze své skladby, které pomocí efektorů a dalších mašinek upravuje přesně dle atmosféry. S tou si vůbec rád hraje, a to nejen při vystupování, ale i při tvorbě videí ke svým skladbám. Velmi často je doprovází záběry natočené samotným Babiczem při jeho cestách za hraními. Ostatně posuďte sami ve videu níže. My jen dodáme, že party One Night, jejímž hostem Babicz bude, se odehraje 14. 4. v pražské Roxy. Nebudeme chybět.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
mildos
03. 03. 2012 | 01:36:23
+0 | -0
chybět taky nebudu !! mazec konečně zase někdo!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika