Katcha v rozhovoru pro Drumax

Katcha v rozhovoru pro Drumax

16. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Východočeský klub MAX Králíky, který se nachází u Nového Bydžova, na pátek 17.března připravil svou první velkou drum´n´bassovou akci. Pro velký zájem se zde představí i přední česká dnb DJka Katcha, která k této příležitosti poskytla rozhovor.
Na začátek vykopávací otázka. Jak užíváš zimní období, na horách sněhové hromady přetékají a kopce jsou narvané, taky jezdíš?? Nebo raději doma u kamínek
Doma, když je tolik sněhu? Nikdy! Já a mé oblíbené prkénko se potřebujeme do konce zimy naučit konečně pořádně skákat :) Doufám, že ještě chvíli bude sněžit. Občas mě docela mrzí, že nemůžu jezdit na hory každej víkend.

A teď k muzice, co je u tebe nového?
Ufff.. no toho je poměrně dost. Na léto chystám s kamarády takový jako „live projekt“. Měli bychom hrát na několika festivalech, pak se mi povedlo se dostat na dj camp co bude v květnu v Pekingu.. no a pak je v jednaní ještě jedna taková zajímavá věcička, ale o tom ještě nechci mluvit, protože to není potvrzené.

Katcha

Dočkáme se dalšího pokračování akce Get Punked?
No v to pevně doufám! a doufám, že to bude brzo. Problém kromě peněz je i v tom, že teď mám strašně moc věcí, které musím dodělat, a tak bohužel nemám čas se věnovat přípravě GP.

Slyšel jsem, že se více než kdy jindy věnuješ produkování vlastní muziky – v jakém to je stádiu?
Ve stádiu brutálního rozvoje ;-)

Na tvém posledním hrají jsem zaregistroval celkem zajímavé kousky z Brazílie a z dalších dalekých koutů světa. Prostě žádný tuctový drumík, co máš nového ve svém kufru? Nebo co bys čtenářům doporučila, přeci jenom drum´n´bass jde různými směry!
No já bych všem doporučila to co praktikuju sama. Poslouchám všechno co se mi líbí a moc si do toho nenechám kecat a tak ani já nehodlám nikomu doporučovat co by poslouchat měl. Člověk by měl poslouchat to co se mu líbí, ne to co mu lidi kolem něj říkají, že by se mu mělo líbit. Takže tak …

Baví tě vůbec ještě hraní tolik, jako na začátku?
Jo baví, možná i víc :)

Jak to máš doma? Neplánuješ rodinu?
Doma se mám fajn. A rodinu zatím fakt neplánuju. Ty jo ty máš teda otázky. Nepracuješ tajně pro nějakej ženskej časák? Ted už jen čekám, kdy se mě zeptáš na 10 nejoblíbenějších receptů ze zbylých špaget :)

V klubu MAX v Králíkách se už tento pátek objevíš na naprosto první drum´n´bassové akci, která zde vystartuje sérii D R U M A X. Jak se těšíš a na co se můžeme těšit my?!?
Já se těším moc, tak se těšte tak, ať v tom nejsem sama :)

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika