dj Tommy Rogers

dj Tommy Rogers

16. 03. 2006  |  Autor: Kviki  |  Komentáře (22)
Jeho jméno se oběvuje i na flyerech zahraničních klubů na Slovensku a v Polsku. Jeho energické vocal-houseové sety doplněné o skvělou podívanou si získali velké publikum a residentní noci "Look Better Naked" v Mecce a "Dirty Dancing" v Duplexu.
Copak je nového u Tommyho Rogerse a co pro nás chystáš v nejbližší době?
Ahoj, co je nového, tak zrovna jsem dokončil new cd mix točený pro Duplex a během týdne se doplní o saxo sóla, povídání na začátek a bude ready i grafika na potisk cd. Počítám, že do 14 dnů (+- koncem března) bude na světě 2000 kusů a může se vesele rozdávat. Bude i křest tohoto cd a ten je naplánovaný na 14. 4. 2006 v klubu Duplex. Další mnou očekávaná věc je dokončení anglické verze mých stránek, na kterou jsem čekal dlouho a mám ji na 80% hotovou a spuštěnou.

Velice se mi líbí tvůj energií nabitý happy house. Proč sis vybral právě tento styl hudby? Nenapadlo tě zkusit i něco jiného?
Tak to mě těší, že se ti líbí můj happy house!!! To vždy rád slyším!! Já jsem si ho nevybral, ale on si vybral mě! Líbí se mi na této muzice energie, která z něho vyzařuje a to, že nejen mně, ale i ostatním lidem pro které hraji na parties, dokáže vykouzlit úsměv na tváři. A to je pro mě to hlavní!! Když vidím, že lidí tancují, nebo se pohupují při mých setech, tak mně to vnitřně velmi uspokojuje a kdyby to tak nebylo, tak bych toho určitě nechal a nedělal to. Hraní je pro mě velký koníček a baví mě čím dál víc! Jsem rád, že za mnou lidi chodí a chválí mi sety, které dostali, nebo si stáhnuli ze stránek djtommyrogers.com a chtějí po mně další a ptají se jestli už mám natočený další, nebo počty stáhnutí setů se za posledních 5 měsíců vyšplhaly na téměř 4 tisíce, a tak to je pro mě balzám na duši a poděkování, protože kvůli tomuhle to přesně dělám. A jestli jsem nepřemýšlel zkusit i něco jiného? Ano! Hraji i trancové sety a mám velmi rád pohodové trancové skladby a jestli jsi byla na Macháči 2005, tak jsi mě mohla slyšet v Duplex stanu, kde jsem hrál tří-hodinový trance set a mám ho k poslechu i stažení na stránkách. Takže kupuji jak houseové desky, tak i trancové.

tommy

Kdy jsi začal s dingem, co tě k tomu vedlo a jaké pro tebe byly začátky?
S djingem jsem začal v roce 1998, když jsem měl pronajatou diskotéku ve Zlíně a musel jsem občas zaskakovat za djs, tak mě hraní začalo velmi zajímat a tam vzniknul ten první impuls, že bych se mohl naučit mixovat a začal jsem se u kamaráda, co měl gramofony učit. Potom jsem v roce 2001 začal stavět ve Zlíně vlastní klub na klubovou muziku a ten jsem otevřel v roce 2002. Bylo to v areálu Baťových závodů ve Zlíně a jmenoval se Club 24. Zval jsem tam všechny známé djs z ČR i zahraničí a byly to pro mě nejlepší možné začátky. Pak jsem dostal možnost zahrát si v Dupexu nebo v Mecce, a to byla pro mě opravdu velká příležitost a já jsem věděl, že když ji využiji a zahraji dobře, tak si mě budou zvát i nadále, a to se mi povedlo. Začal jsem pravidelně hrávat v těchto top klubech. V současnosti jsem rezidentem duplex clubu a za to jsem velmi rád! Zahrál jsem si vedle takových mega djs jako jsou : Tiesto, Antoine Clamaran, David Guetta, Cris Cox, Alan X. A to je ta nejlepší škola světa!!

Měl jsi možnost hrát i v zahraničí (Itálie, Polsko, Slovensko). O jaké akce se jednalo a jak se ti tam líbilo? Cítíš nějaké rozdíly mezi akcemi u nás a např. v Polsku?
Tak v Itálii jsem hrál u města Ravenna ve VIP Clubu B.B.King, a to byla opravdu pecka! Je to luxusní klub na pláži u moře a je otevřený, takže je to pod širým nebem a na této párty bylo kolem 3500 party people a byl SUPER mejdan!!!! Připadal jsem si jak nějaká mega star. Ubytování ve vile s bazénem a vířivou vanou, moře na dohled, jídlo grátis a pak ta party, fakt to bylo super. Ještě jsem tam hrál v clubu Santa Fe, tam bylo 500 lidí a taky byla velmi vynikající atmosféra. Tento rok o prázdninách, se tam chystám opět, tak věřím, že to bude zase velký zážitek. Hrál jsem asi 4x v Polsku a tam to bylo vždy takové nijaké a ti lidi mi tam moc neseděli. Bavit se bavili, ale v jednom klubu se například netopilo a to venku bylo [UTF-8?]â 20 stupňů, takže jsem hrál v bundě. V druhém klubu jsem přišel k mix pultu a neměli tam gramce, tak je sháněli na poslední chvilku a minulý rok v zimě když jsem se vrátil z hraní, tak první zpráva za hranicemi, kterou jsem dostal byla, že mi náhle umřel tatínek a to mě samozřejmě velmi vzalo, a proto na hraní v Polsku moc dobré vzpomínky nemám. Na Slovensku jsem taky už několikrát hrál, ale to já nepovažuji za cizinu. Jsou to sousedi.

Zahrál sis i na Apokalypse v Brně, jsi residentem parties v Mecce a Duplexu.Máš raději hraní v menších klubech nebo bys raději více zabrousil na velké halové akce,jako jsou již výše zmíněná Apokalypsa?
Zahrál jsem si na Apokalypse na druhé stage nad ránem jako poslední a měl jsem hrát hodinu a protáhlo se to na dvě hodiny a bylo tam plno. Jinak já jsem spíše zastáncem klubových akcí než velkých akcí, ale zahraji si rád téměř kdekoliv.

tommy

Co nejraději piješ, když jsi na party?
Já to mám jednoduché. Já alkohol nepiji, takže si dám buď Kamikaze, Redbula nebo neperlivou vodu.

Vzpomeneš si na některý z tvých "nej" okamžiků v životě?
Když se mému nejlepšímu kamarádovi narodila dcera Michalka a teď nedávno syn Adámek (dostal jméno po mě), tak jsem byl velmi šťastný a jsem jejich kmotr, takže se jim věnuji a jsem rád, že jsou zdraví a mají vše co potřebují.

Ve které zemi (mimo ČR) bys chtěl žít a proč?
Asi v USA v L.A. Je tam pořád teplo a party jsou tam taky super.

Stalo se ti někdy opravdu něco nepříjemného na party, kde jsi hrál?
Jednou mě při hraní otravoval velmi společensky unavený týpek a musel jsem to řešit velmi hrubou domluvou! Ale shodil mi všechny desky, jeden gramofon zůstal viset na kabelech a asi 10 minut se nehrálo. Pak jsem to dal vše do kupy, frajera vyvedli a pokračovalo se vesele dál.

Jak by měla vypadat ideální party podle Tommyho Rogerse?
Club : Pacha nebo Amnesia na Ibize Line up : Antoine Clamaran, Tiesto, Junior Jack, Chris Cox, Alan X, Tommy Rogers. 3 000 lidí a z toho 2000 nádherných ženských, luxusní zvuk a nebližší přátelé kolem sebe!!

22 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
DJ MAFIOZO
24. 02. 2009 | 23:27:03
+0 | -0

KAŽDÝ MÁ SVŮJ STYL

TOMMY JE DOPŘE ŽE MÁŠ SVŮJ STYL A TVÉ MIXI MAJ I ŠTÁVU JE ZAVISTIVCI CO NIC NEUMÍ SEM PÍŠOU HLOUPOSTI DJ MAFIOZO TĚŠÍM SE NA DALŠÍ MIXI A ZAVISTIVCŮ AT JE SEŽEROU BLECHY

10. 10. 2006 | 00:06:35
+0 | -0
at je jakykoli, tak jedinne co je naprosto jasne je, ze jako dj nestoji za nic. znam tak 100 ceskych kluku, ktery jsou daleko lepsi nez on. bohuzel nemeli takove stesti. takze zustanme objektivni. dekuji
Dave
05. 10. 2006 | 22:40:06
+0 | -0
Ahoj lidi, Adam je skvělý a férový člověk, znám ho osobně!!!Ti co hovno umí, tak pomlouvají nečastěji!!!Zahrajte tak dobře jako on a pak si můžete psát jak chcete!!!Adam, měj se a zase v Monacu...David Zlín
klarsonova
24. 07. 2006 | 00:36:13
+0 | -0
Tommy je prostě hustej jeho věci se mi moc líbí !!!Je fajn a hotovo ....... :O)

21. 05. 2006 | 07:41:45
+0 | -0
prej n epije alkohol..no tak to me asi trosku sali zrak kdyz si na nektere diskoter¨ky pasuje flasky zlatyho coooo...je to i na fotkach:)jinak frajirek no....
Luboš
30. 03. 2006 | 20:58:32
+0 | -0
Hele řikejte si co chcete, znam Adama a muzu o nem s cistym srdcem rict ze je to fakt skvelej, ferovej, primej kluk kterej by se pro ostani rozdal...Kluk kterej hraje kazdej patek v duplexu si myslim ze by klidne mohl byt namyslenej ale on fakt VUBEC!!!Jsem moc rad ze se s nim znam...A hlavne hraje nadhernou muziku,nadhernej vokal house kterej se jentak u nikoho neslysi,vsechno propracovany do detailu a hraje s nejvyssi presnosti...proste luxus...Tak zatim a mej se Adame
Kewin
29. 03. 2006 | 15:07:36
+0 | -0
Jojo, ve fabriku pri jeho party je to mega. V sobotu se tam jdu podivat. Stoji to za to. Kewin.

29. 03. 2006 | 11:45:11
+0 | -0
Jsem rád, že zavítal do Ostravského klubu Fabric...Nevím jestli je namyšlený.Bavil jsem se sním jen jednou, ale zato můžu říct, že hraje fakt dobře...myslím že spousta lidí chodí s radostí na jeho parties... Viki
Mio
26. 03. 2006 | 22:40:21
+0 | -0
ty poslední věci tady psala celá jeho rodina...nebo ty 16 leté slečinky z Duplexu :o)
Rogi
24. 03. 2006 | 11:48:46
+0 | -0
Tomyho znam a je celkem v pohode. Ma dudocnost. Rogi
Peca
23. 03. 2006 | 11:31:12
+0 | -0
Jo jo, Rogers je třída. Hraje luxusní vocal housík jak nikdo jiný. Je to gut.
Setr
22. 03. 2006 | 14:21:52
+0 | -0
Ahoj lidi. Adam je normální člověk, který si na nic nehraje a přitom on zrovna by mohl!! (Podle me) Ty firmy co vlastní si vybudoval sám a vím, že velmi tvrdě a jako dj se vypracoval taky uplně skvěle jen svou vlastní pílí! Ty keci o namyšlenosti napsal nekdo kdo ho nezna.

Souhlasím s Mohamedem.
Martin
22. 03. 2006 | 03:50:41
+0 | -0
Co to je za řeči??? Tommy a namyšlený?? Je naprosto v pohodě!! Nikdy jsem ho neznal a když jsem za ním přišel po prvé, tak byl super a povídal si semnou o všem možném a namyšlený??? !!! Vžádném případě nebyl. Ten kdo to píše, tak ho vůbec nezná. A Mohamed má pravdu-všichni chytří jak hovna v trávě, nokdy nic nedokázali a jenom budou blbě kecat. Tommymu fandím a díky jeho pohodové muzice je pro mě každé ráno krásnější. Mám všechny jeho sety v Mp3 a poslouchám ho cestou do práce.
mohamed
21. 03. 2006 | 22:28:39
+0 | -0
taky mě fascinuje jak se vždycky najde spousta lidí co nedělaji nic a všichni jsou podle nich šamponi, idioti a dělaji všechno špatně :-)
Dave
21. 03. 2006 | 13:57:07
+0 | -0
Nazdar Lidi!!Tenhle týpek je doopravdy VELKÝ FRAJER!!!!Ale ne svým chováním,ale tím co dokázal!!!A jestli se někomu zdá namyšlený,je to jeho názor,ale podle mého,je tahle vlastnost Tommymu na míle vzdálená!!!Je to člověk,který umí bavit lidi a ví co se jim líbí!!A to jim taky dává!!!A,že je hezounek?Za to přece nemůže?!!:))Myslím,že má před sebou SKVĚLOU BUDOUCNOST!!!!!Držíme mu palce!!!

21. 03. 2006 | 12:51:20
+0 | -0
Namyslenej Frajírek ksichtem Davida Hasselhofa??? to jste asi upadly ne.

tommy ho hraní nejlepsi jeste kdyz dotoho v duplexu zahraje trance tak je to uplne nejlepsi:)
Ondřej
17. 03. 2006 | 11:02:16
+0 | -0
a jeho ksichtem Davida Hasselhofa se nedivím, že je namylšený..:-))))
hnus
17. 03. 2006 | 01:53:11
+0 | -0
vypadá jak z pobřežní hlídky :-)
eL.
16. 03. 2006 | 23:16:40
+0 | -0
znám ho, je v pohodě...
Simča
16. 03. 2006 | 22:11:42
+0 | -0
Několikrát jsem s ním mluvila....takže vím co říkám!!

eL.
16. 03. 2006 | 21:51:38
+0 | -0
není namyšlený, jen tak možná tak působí ...
Simča
16. 03. 2006 | 18:49:54
+0 | -0
Adam hraje dobře jeho styl se mi líbí ale jeho namyšlenost a frajeřina se k tomu to nehodí,takže na jeho akce nechodíme,myslím že týpek který hraje happy house by měl být v pohodě a né namyšlnec!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika