Do Prahy se chystají She Wants Revenge

Do Prahy se chystají She Wants Revenge

12. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Se svým třetím albem Valleyheart dosáhli američtí She Wants Revenge dynamické katarze, ve kterou doufá každá kapela – vylétnout nad všechny své rozmanité vlivy. She Wants Revenge zahrají i pražskému publiku, a to 24.května v pražském Lucerna Music Baru.
She Wants Revenge letí nadzvukovou rychlostí. Dosáhli svého nezaměnitelného zvuku. Po úspěchu svého prvního alba She Wants Revenge, druhé desky This Is Forever a po letech koncertování se She Wants Revenge – a hlavní dvojice Justin Warfield a Adam Bravin - rozhodli opustit svoji gramofirmu a dát si pauzu, aby se zabývali jinými zájmy – fotografováním, DJováním, psaním scénářů filmů a scénářů pro televizi, reklamami a prací inženýrů a hudebních míchačů.

Jejich cesty se ale po čase znovu spojily – ve spolupráci s tvůrcem Emily The Strange Cosmic Debrisem a duem IO Echo, remixováním Nica Vegy pro projekt kamaráda Cut Chemist, a skládání a nahrání dvou EP, které si sami vydali – snového a emotivního rocku Save Your Soul a dance-funkového Up and Down. Po tomto osvěžení se vrátili ke svým kořenům s mnoha koncerty v sálech různých velikostí. Najednou z nich byla regulérní rocková kapela o čtyřech členech se starým kamarádem a bubeníkem Jasonem Paynem a kytaristou Thomasem Froggattem, Warfield a Bravin se vrátili do nahrávacího studia, aby dali podobu vizi, která se rodila v jejich hlavách: tematicky rozvolněnému koncepčnímu albu, které se odehrává v jejich milovaném San Fernando Valley na dohled od Holywoodu.

Na planetě, kde dýchají She Wants Revenge se kluk potká s holkou a je hned jasné, že tahle story happy end mít nebude. Ve skladbě “Kiss Me” Warfieldův duchařský baryton sděluje, že "Vím, že ty pro mě nebudeš nikdy ta pravá". Při zobrazování tohoto věčného střetu však She Wants Revenge dosáhli nové vysoké skladatelské virtuozity.

Kapela k albu Valleyheart vytvořila deset krátkých filmů, nebo chcete-li ‘webisodes,’ jeden ke každé písničce, které vizuálně dotvářejí příběhy písní na albu. A jejich živé podání bude zážitkem, na který se nezapomíná.

www.shewantsrevenge.com

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: SHE WANTS REVENGE

Neděle 24. 6. 2012
Vstup: 350 Kč / 450 Kč
Vystupují:
She Wants Revenge
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika