Den s Red Bull Music Academy na Radiu 1

Den s Red Bull Music Academy na Radiu 1

14. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Radio 1 na pondělí 19. března připravuje Den s Red Bull Music Academy (RBMA), která letos proběhne v New Yorku. Během dne proběhnou tematické rozhovory, soutěže a také uslyšíte skladby participantů RBMA, kteří se zúčastnili minulých ročníků.
V pondělí 19. března zároveň startuje 5 dní s The Brandt Brauer Frick Enesemble, kteří vystoupí v Praze 23. března v Paláci Akropolis na Red Bull Music Academy Prague Session. Ta se uskuteční na speciálním vydání koncertního konceptu Conference.

V pondělí 19. března na 50 minut s… ve 14:10 dorazí zpěvačka elektro-folkové kapely Fiordmoss Petra Hermanová, která se zúčastnila loňské RBMA v Madridu. Dalším hostem ve vysílání Radia 1 bude v 18:40 Jan P. Muchow, který v roce 2010 navštívil RBMA v Londýně jako zástupce domácích producentů a mohl jako host nasát atmosféru přednášek a workshopů. Na posluchače také čekají dvě soutěže - jedna v rámci Dne s Red Bull Music Academy a druhá v rámci 5 dní s The Brandt Brauer Frick Enesemble. Od 19:00 uslyšíme v rámci pořadu CD Nonstop kompilaci RBMA Madrid složenou ze skladeb, které vznikaly přímo během RBMA v Madridu.

Letošní 15. ročník RBMA potrvá 14 dní, během kterých se na podzim v New Yorku mohou vybraní muzikanti setkat s hudebními talenty z celého světa, pracovat s nimi, poslouchat zákulisní vyprávění zkušených muzikantů a po večerech si třeba zahrát v některém z newyorských klubů. Red Bull Music Academy se o své účastníky kompletně postará. Nese veškeré náklady na dopravu, ubytování i stravu.

Aplikační fáze začala v únoru a potrvá do 2. dubna, do kdy je možné zasílat přihlášky. Stačí zajímavá vize, rozpracovaná domácí tvorba, upřímný otevřený přístup a věk 21 a víc. K účasti není potřeba mít za sebou profesionální kariéru či konkrétní znalosti. Důležité jsou pouze hudební filozofie, sny a inspirace. Z domácích hudebníků se minulých ročníků zúčastnili například Juanita Juarez, Denius, Limyth, Katcha, Hoffee, nebo Lucca.

www.redbull.cz/musicacademy

Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika