Student Fest 2012 zahajuje měsíc studentů

Student Fest 2012 zahajuje měsíc studentů

20. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již jen pár dní zbývá do vypuknutí jedné z největších studentských akcí v ČR! Festival Student Fest se letos rozrostl na 5 klubů a nabídne dosud největší porci hudby a zábavy. Více než 30 umělců, 7 žánrově odlišných stageí a hlavně... studenti – tedy základ, který tvoří Student Fest od jeho počátků.
JIŽ POČTVRTÉ A STÁLE NOVĚ!
4.4. Osud tomu chtěl, aby se 4. ročník festivalu odehrál na toto magické datum. A protože už pomalu festivalově dospíváme, rozhodli jsme se obohatit letošní nabídku – jak hudebně, tak prostorově. K tradičním klubům Rock Café, Vagon, Chapeau Rouge a K4 přibyl ještě Popocafepetl na Újezdě. Hudební nabídka je obohacená hlavně o zahraniční kapely. Na Student Festu zažijete rockový nářez od Searching For Calm (PL), dancehallový parket na Kingston Cruisers (HU), jazzové orgie v podání Waltera Phishbachera (USA) nebo živý dubstep od Fat Burning Step (PL). Z českých projektů se můžete těšit na Hentai Corpotation, The Spankers, Zrní, Hi-Fi a desítky dalších.

Letošní ročník zahajuje plánovaný měsíc studentů, jenž započne ve stejný den a vyvrcholí pražským Majálesem. Na festivalu by též měli promluvit kandidáti na krále Majálesu a oficiálně se představit svým „voličům“. Jako zahřívací akce bude pro návštěvníky připravena Era bojovka – orientační běh mezi kluby o desítky cen (finanční odměna nebo lístky na festival). Pro každého běžce nápoj zdarma a pro prvních 50 stylové tričko. Držíme se hesla, kdo dřív přeběhne, vyhraje! Přijďte si tedy před samotným festivalem rozproudit krev a oběhněte všechny kluby co nejrychleji. Záleží pouze na Vaší volbě, která cesta bude nejrychlejší.

BOHATÉ ŽÁNROVÉ MENU A MLADÉ NADĚJE
Známy jsou též výsledky soutěže studentských kapel. „Do soutěže se nám přihlásilo více než 60 kapel. Jen v prvním týdnu hlasovalo na našich webových stránkách přes 6000 lidí. Máme velkou radost z toho, že první ročník soutěže vzbudil takový zájem. Výherci Barbar Punk gratulujeme a všichni návštěvníci si budou moci kapelu poslechnout na Student Festu na Era main stage,“ komentuje první ročník soutěže jeden z organizátorů, Jan Jelínek.

Kromě Era main stage převážně v rytmu reggae se můžete těšit také na Bandzone.cz rock stage, Alternativa.cz stage, Electro-rock stage či exkluzivně na Mladí Ladí Jazz fusion stage. Speciální program a velkou porci hudební zábavy letos přináší také Student Fest - Electronic Division, která nabídne DNB FEVER drum&bass stage se slavným holandským producentským duem June Miller, a dubstepovou stage pod patronací Dunění.cz, kde kromě živého dubstepového basáka Bonda a jeho polského projektu Fat Burning Step zahraje dubstepový set právě i June Miller. To vše za hvězdného doprovodu projektů z Čech i zahraničí.

Nenechte si ujít nezaměnitelnou atmosféru festivalu a jedinečný hudební zážitek, ať už jste zpocení fanoušci z prvních řad rockových koncertů, utančené slečny houpající se v rytmu reggae a ska, jazzmani od srdce, šílení funkeři, vymetači nočních dnb a dubstep parties nebo prostě jen lidé, kteří si rádi zajdou poslechnout dobrou hudbu, na letošním Student Festu si určitě najdete to své a určitě poznáte i něco nového.

Vstupné je do 26 let na celý festival činí 150Kč, pro ostatní pak 250Kč. V prodeji jsou také samostatné lístky na Student Fest - Electronic Division, které si můžete koupit v Chapeu Rouge za 80Kč. Lístky na celý festival je možné zakoupit v předprodeji bez poplatku přes PaySec na webových stránkách festivalu.

Více informací na www.studentfest.cz.

Dodal: Jan Jelínek, Student Fest
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STUDENT FEST - ELECTRONIC DIVISION

Středa 4. 4. 2012
Vstup: 150 Kč / 250 Kč
Vystupují:
Searching For Calm (PL), Kingston Cruisers (HU), Walter Phishbacher (USA), Fat Burning Step (PL), Hentai Corpotation, The Spankers, Zrní, Hi-Fi a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika