Dnes startuje Febiofest Music Festival

Dnes startuje Febiofest Music Festival

22. 03. 2012  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Právě v těchto dnech probíhá v pražském Cinestaru Anděl filmový festival Febiofest. A že Febiofest není pouze o filmu, dokazuje přidružený Musicfest. Koná se od pátku 23. 3. do 30. 3. v místě takřka stejném jako samotný filmový festival a co na něm uslyšíte, čtěte v článku.
Stejně jako každý rok je nedílnou součástí Mezinárodního filmového festivalu Praha – Febiofest i doprovodný hudební festival, který návštěvníkům každý večer přinese koncerty na hlavní scéně v klubu Febiofestu i na malé scéně v pizzerii Mediterane přímo v místě konání festivalu – Cinestaru Anděl. Hudební fanoušci se mohou těšit na 32 hudebních formací různých žánrů. Mimo jiné dorazí kapely Toxique, Please The Trees, Vltava, Lanugo, Takin'Off, Sunflower Caravan a mnoho dalších. Později v noci zahrají DJ’s z Radia 1.

Kromě hudby samotné nabídne Febio Musicfest i bohatý doprovodný program. Návštěvníci si budou moci vybrat z bohatého množství stánků s designovými výrobky, módou, šperky, doplňky, dárky apod. Festival dále zpestří i další kulturní akce. Po celou dobu bude ve festivalových prostorách k vidění atraktivní komiksová výstava Ronaldův svět. Úvodní večer bude patřit předním českým ilustrátorům, kteří budou tvořit živé obrazy na téma týkající se lidských práv. Na festivalu bude i možnost si v klidu odpočinout v relaxační zóně nebo si zasportovat na cyklistickém trenažéru.

Samozřejmostí bude na Febio Musicfest i kvalitní občerstvení. Návštěvníci si budou moci vybrat z pestré škály exotických jídel. Najdou zde sushi bar, českou klasiku, bageterii, vegetariánskou restauraci, polévkárnu i sladké kousky. Mezi nápoji bude novinka pivovaru Plzeňský prazdroj pšeničné pivo Fénix i tradiční Gambrinus, na výběr bude mezi pivním barem, koktejlbarem, vinárnou, nealkobarem, čajovnou a kavárnou.

Po celý týden tak bude možné strávit příjemné večery s hudbou i filmem a pomalu tak nasávat festivalovou atmosféru, která vypukne naplno v létě a neúprosně se tak blíží.

Kompletní program
festivalu: http://www.febiofest.cz/cs/musicfest
Vstup je tradičně zdarma!
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika