Hvězda filmu Berlin Calling se vrací do Prahy

Hvězda filmu Berlin Calling se vrací do Prahy

29. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
V neděli 8. dubna bude v SaSaZu opravdu horko. Kontrolu nad atmosférou v klubu totiž převezme hvězda německé taneční scény a jeden z top 100 světových djs, Paul Kalkbrenner.
Letos pětatřicetiletý Kalkbrenner byl v nejdůležitějších momentech svojí bezmála dvacetileté kariéry úzce spojen s významným berlínským labelem Bpitch Control, který je rovněž domovem zásadních elektronických hudebníků a umělců, jakými jsou Apparat, Ellen Allien či zpěvačka a klavíristka Dillon.

Na taneční undergroundové scéně se tento rodák z Lipska pohybuje od svých šestnácti, kdy začal hrávat v berlínských klubech a „na život a na smrt“ se spřátelil s jinou důležitou postavou tamní elektronické scény, Sashou Funkem.

Atmosféru berlínských klubů i ulic Kalkbrenner pomohl vykreslit v mezinárodně úspěšném filmu Berlin Calling, v němž sám – a podle kritiků bravurně - ztvárnil hlavní roli dýdžeje, jenž svůj život tráví mezi sety minimal techna a nezřízenou konzumací drog...

kalkbrenner
Podívejte se na fotky Paula Kalkbrennera z Flow

Kalkbrenner je ovšem spíš pohodář a sám o sobě mluví, jako o nejlínějším dýdžeji na světě. Což je vzhledem k jeho dosavadním úspěchům, mezi něž patří i osm alb včetně soundtracku k filmu Berlin Calling, těžko k uvěření. A taky prý trpí velkou slabostí pro fotbal a zlaté boty. Tak doufejme, že nám některý pár ze svojí slavné sbírky předvede i během svého nadcházejícího pražského vystoupení v klubu Sasazu.

Prodej nejlevnějších vstupenek na vystoupení Paula Kalkbrennera za 590 Kč v sítích Ticketpro končí v pondělí 2. dubna 2012 a následně budou vstupenky v předprodejích za 690 Kč. Na místě příznivci té nejlepší evropské taneční hudby zaplatí 790 Kč. VIP-all-inclusive vstupenky jsou v prodeji za 1900 korun.

Dodal: Pavel Kučera
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CELEBRATION

Neděle 8. 4. 2012
Vstup: 590 Kč do 2. dubna, poté 690 Kč, na místě 790 Kč, VIP All Inclusive 1990 Kč
Vystupují:
Paul Kalkbrenner, Lucca, Philipp Straub, Simina Grigoriu
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
m
07. 04. 2012 | 22:44:41
+0 | -0
Koupim lupeny
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika