Rozhovor s Pet Duo k párty Antistatic

Rozhovor s Pet Duo k párty Antistatic

21. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Snad každý, kdo má rád techno masakr ví, že tento pátek 24.3. vystoupí v ostravské aréně ČAS brazilská dvojka Pet Duo. Rozhovor néjen k akci připravil Emanuel Yasma.
Předem jsme poctěni vaším návratem do české republiky. Před půl rokem jste poprvé poznali české publikum. Jak se těšíte na návrat ?
PET Duo – naše první zkušenost v ČR byla výborná, měli jsme skvělou párty a publikum bylo pro nás jedno z nejlepších! Pro tuto další příležitost zkusíme udělat ještě lepší set pro lidi a jsme si docela jisti, že párty bude stejně dobrá, jako ta první.

Jak trávíte volný čas při turné ? Pokud Vám to čas umožní, snažíte se poznávat onu navštívenou zemi ?
PET Duo – během pracovních týdnů většinu času trávíme věcma spojenýma s hudbou, zkoušíme nové desky, děláme tracky, posloucháme jiné styly hudby, děláme rešerše stránek a kupujeme desky, a hlavně to máme rádi. Ale někdy děláme také něco, při čem relaxujeme, jako čteme knihy, díváme se na DVD, sportujeme, surfujeme na netu nebo vaříme skvělá veganská jídla. Čas od času jedeme na den, nebo na 2 do jiného města, jen se tak podívat a relaxovat.

Pet Duo

Před půl rokem jste české publikum rozsekali, tak jak jste slíbili, mužou se partypeople antistaticu těšít na stejný slib ?
PET Duo – Samozřejmě ! uděláme vše proto, aby náš set vytvořil pro všechny skvělou noc.

Jste ostřílení Dj "star", ale i přesto, potýkate se s trémou před vystoupením ?
PET Duo – nezáleží na tom, jestli je to malá, nebo velká párty, vždycky máme před tím trému, protože se vždy snažíme udělat dobrý set a mít tak hezky strávený čas s posluchači.

V kultovním brazilském filmu Město bohu (Cidade de Deus) je zobrazována Brazílie jako město mnoha tváří. Jak se žije v zemi na kterou dohlíží z vrcholku Corcovado, Ježíš ?
PET Duo – tento film ukazuje velkou realitu Brazílie a odehrává se v Rio de Janeiro, což je konec konců nádherné město. Ale my bydlíme v Sao Paule, největším městě Jižní Ameriky, ale také v hlavním brazilském městě peněz. Město je špinavé, škaredé, chaotické, s více než 5 miliony aut a jen 3 linkama metra. Není tady žádné místo na parkování a máme mrtvou řeku uprostřed města, a navíc jsou tady velké sociální rozdíly, jako v Riu…. Ale taky je tady spousta hezkých věcí, jako nejlepší techno kluby a párty v Brazílii, hezké kina, skvělé restaurace. Je to zmatek, ale my ho máme rádi!

U otázek na Brazílii zůstanu. Jste fotbalová velmoc, ktérá je respektována celým světem. Co vy a fotbal vnímate tento fenomén vaší země ?
PET Duo – Je to pravda, že většina Brazilců zbožňuje fotbal, je to pro ně něco jako náboženství, a někdy také i šance pro jejich děti na lepší život, pokud se stanou známými fotbalisty. Samozřejmě, že se čas od času objeví šarvátky mezi 2 fanoušky různých klubů, ale my to považujeme za hloupé. Moc se o fotbal nezajímáme, ale při důležitých soutěžích, jako světový pohár, samozřejmě fandíme naši zemi a oni vždy musí vyhrát!!!

Jaro v Brazílii patří vyhlašenému karnevalu v Riu, zůčastňujete se této slavnosti ?
PET Duo – Ne, nejsme pro karnevaly. V současnosti je to příliš komerční a slouží to k přilákání cizinců do naši země. Karneval se stal obchodní záležitostí a je to jen o silikonech a nahých dívkách. To opravdu NENÍ naše věc.

Antistatic je za dveřmi, nezbývá než popřát příjemný let a těšit se na vaše famozní vystoupení. Pokud máte pro české publikum vzkaz velice rádi jej uslyšíme.
Chtěli bychom poděkovat za zájem o nás a naši hudbu a chtěli bychom říct posluchačům v ČR, aby byli šťastní a plní energie, stejně jako aby byli vždy zodpovědní. Mír!!

Děkuji za rozhovor
Emanuel


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika