Francouzský král complextra Dilemn v Yesu

Francouzský král complextra Dilemn v Yesu

05. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Substance-D projekt a pražský klub Yes uvádějí další pokračování party Power station, na které již vystoupili producenti jako Aquasky, K12, Mr. Skeleton nebo Hiffi & Jacob. V pátek 13. 4. zde opět vystoupí zajímavý host, zástupce labelů Boxon, Turbo nebo Future perfect, nekorunovaný král francouzského dirty electro soundu Dilemn!
DILEMN je mladý nadějný producent z Toulouse, totálně pohlcen elektronickou hudbou, kdy se jeho hlavním stylem stává tzv. complextro, spojení dirty electro house soundu, breaks a dubstepu. Jeho velký talent ukázali již jeho první singly na labelech Cyberfunk nebo Hardcore Beats, čistě breakbeatové záležitosti, ale s již pro něj tak typickým dirty electro soundem. Velký úspěch DILEMN dosáhl spoluprací s velkými jmény elektronické hudby jako jsou Tiga, Boys Noise nebo Porter Robinson, remixováním jejich tracků a v neposlední řadě zapsáním pod velké labely jako Boxon, Future Perfect nebo Turbo records.



Jeho styl je opravdu velmi originální, jak již bylo zmíněno, ve svých setech, tak i v produkci využívá zvuků více hudebních stylů, jeho vystoupení jsou napumpované obrovskou energií, která vaše nohy nenechá ani chvilku v klidu.

Doražte se tedy sami přesvědčit v pátek 13. 4., nebuďte pověrčiví a přijďte se dobít na další pokračováni party POWER STATION!

Více informací najdete na stránkách klubu www.yesclub.cz/dilemn a na Facebooku

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

POWER STATION WITH DILEMN!

Pátek 13. 4. 2012
Vstup: 100 kč do 23.00, 150 kč poté
Vystupují:
DILEMN, KEEWIX LIVE, KLUBA, SUBSTANCE-D PROJECT, COMBO BREAKER DUCH MIGUELE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika