Duo Hector & Dario na Dirty Trip 2

Duo Hector & Dario na Dirty Trip 2

09. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Díky velmi podařenému prvnímu dílu organizátoři začínající klubovky pozvali první zahraniční hosty, kterým bude duo Hector & Dario. Připravte se na prvotřídní živé vystoupení, které mísí španělský temperament s italskou horkokrevností.
Dario je italský kytarista, který se začal plně věnovat hudbě již ve svých jedenácti letech, tehdy ještě v rytmu rockové hudby. Své hudební vlohy pak dále rozvíjel během studií na hudební konzervatoři. Tam přišel na chuť také jiným hudebním žánrům a stal se také součástí několika italských kapel. V té době se potkává se Španělem Hectorem. Rodák z Madridu se prozměnu od malička zajímá o elektronickou hudbu, ale i přes to si tito dva velice rozumí. Mají společný skvělý hudební vkus, oba jsou nadaní hudebníci a oba jsou bojovníci proti komerci. Ve společném projektu HECTOR & DARIO LIVE! mísí rock, synthpop, funky, elektroniku a techno s pomocí kytary, syťáků a dalších hardwarových i softwarových pomocníků.

BÉLA EN
Naše pozvání pak také přijal další bojovník proti povrchní hudební komerci, moderátor pražského Radia 1 a DJ, který se nebojí nabourat zavedené hudební tradice – BÉLA EN. Určitě si jej pamatujete, když ne jako šéfredaktora hudebního magazínu Xmag, tak alespoň jako průvodce hudebním pořadem Frisbee na Óčku. Nechte se tak pod jeho profesorskými křídli unášet v těch nejrozmanitějších rytmech tech-housu a když budete hodní, možná se dozvíte taky pravdu o Davidu Guettovi.

TARABASS
Dále se představí prostějovský DJ a producent TARABASS ve svém electro-house setu. Opravdoví clubbeři si jistě vybaví autora hymny k halovce Citadela - Evolution nebo pilotního singlu k párty Cybertronic III s názvem We Love the Music.

Ani tentokrát nebude chybět FREEFALL CREW, partička z Blanska, ve složení Voodoo Piet, Mark Smith a Cruz, která pro Vás dělá mejdany již přes deset let! Mezi jejich počiny patří například open air Sex on the Beach nebo legendární klubovka Bublifuk.

VOODOO PIET ve zlámaných beatech nachází to, co už delší dobu postrádal v nových releasech označovaných nálepkou "progressive" - energii, živelnost, hravost. To vše s úspěchem využívá ve svých setech za přispění všech zkušeností a vlivu stylů, které ho postupně provázely...

MARK SMITH
sám označuje muziku, kterou se v současnosti prezentuje, jako DeepFunkyTech House. Zvuk, který je plný veselých vyhrávek, promyšlených melodií, šlapavých bicích linek a místy i nějaký ten jazz.

CRUZ
se od svého začátku prezentuje zejména veselým a svižným groovy technem. Jeho show za mixpultem je doprovázena divokým výstupem, tancem a přímým hecováním partypeople, což publikum málokdy nechává chladným a je tedy rozeným párty plničem.

A chybět nebudou také rezidenti NEE‘O a CARL W.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DIRTY TRIP 2

Pátek 27. 4. 2012
Vstup: Do 21.00 zdarma, pak 50Kč
Vystupují:
Mark Smith Tarabass Hector (ESP) & Dario (ITA) LIVE! Béla En Carl W Cruz Voodoo Piet Nee’o
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika