Colours of Reset tento pátek v Lovosicích

Colours of Reset tento pátek v Lovosicích

22. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pátek 24.3.2006 je datem devátého pokračování klubové noci Colours of Reset, která tentokrát připravila perličku v podobě mezinárodního Česko-Slovensko-Italského line-upu.B.One.K a Katchou.
Nejen ve velkých městech a v nejvyhlášenějších klubech se konají opravdu kvalitně obsazené klubové noci s mezinárodním obsazením. Důkazem budiž klub Quintrix v Lovosicích a noc Colours of Reset, která na svém již devátém pokračování hostí opravdu mezinárodní hosty.

Pátek 24.3.2006 je datem již devátého pokračování klubové noci s tradicí, klubové noci Colours of Reset, která si pro tentokrát připravila perličku v podobě mezinárodního Česko-Slovensko-Italského line-upu v čele s Italským jungle mágem P.VO, slovenským bratrem Tokym a zástupci domácí scény dji Carrione, B.One.K a Katchou.

Během večera se celkem na dvou tématicky odlišných podiích vystřídá celkem tucet zkušených djů, kteří vám podají právě svou vizi techna a dnb. Kromě hudby bude pro návštěvníky připravena i neopomenutelný vizuální doplněk v podobě projekcí a pro hračičky a špičkové fotbalové stoly.

Dj Toky aka Rumenige
Postava, jež rozhodným způsobem ovlivnila vývoj techna v našich krajích, patří k nejuznávanějším DJům a producentům ve střední Evropě. Dj a producent hrající po celé Evropě a Kanadě. Spolu s Dalem jeden z prvních lidí produkujících techno na labelech Olga a Jozef, Numb (Rumenige). Zbývá dodat snad jen to, že jeho djskou kariéru začal v roce 1992, ale až od roku 1997 začal hrát techno. Je dlouholetým residentem bratislavského U-clubu a členem subtechu. Namixoval skvělou CD kompilaci Techno energy 10 pro Next Eru. Kromě Čech a Kanady hrál také ve Francii, Rakousku, Španělsku, Dánsku, Německu, Maďarsku, Rusku a Švýcarsku. Prostě Tokyho styl groovy, heavy, club techno se pro něho stalo osudným aby se vyšplhal na špičku Slovenské techno scény.

Dj Katcha
Jedna z předních osobností českého drum´n´bassu piluje svou mixážní akrobacii už více než šest let. V úplných počátcích Katchu coby talentované DJské nemluvně vydatně podporoval matador místní klubové scény, Liquid A, jenž ji občas přenechal svou ranní směnu v Roxy. Katcha tak svým vábivým stylem postupem času stvrdila svou vynikající DJskou pověst a získávala si respekt klubového publika. Účinkovala na řadě free akcí, jakými byli například Cibulka, CzechTekk a Boskovice, ale první průlom do povědomí širších mas jí přineslo vystoupení na akce z rodu obrovských: na pražském koncertě Massive Atttack. A také první hraní s dnb legendou Grooveriderem. Od té doby se jméno této DJky objevuje pravidelně v line-upech prestižních klubových parties, stejně tak jako obřích tanečních festivalů, jakými jsou Open Air Field, Cosmic Trip nebo Summer Of Love či Hradhouse..

DJ Carrione aka Diesel Phunk
Dj Carrione (techno, progressive, trance) nebo DJ Diesel Phunk (house) je člověk, který se na české taneční scéně pohybuje bezmála 7 let, během nichž nasbíral mnoho djských zkušeností, které z něho udělali typ univerzálního dje. Se jménem Carrione se tak můžete setkat nejen na plakátech techno parties, ale i na akcích zaměřených na house, kde vystupuje pod pseudonymem Diesel Phunk, a trance opět Carrione. Ovšem nejraději hraje bez stylového omezení dle svého citu a nálady publika, díky čemuž jste jej mohli potkat např. v klubu Radost FX(Praha), Mecca(Praha), B-club(Bratislava), Fabric(Ostrava), 603(Tábor), Liquid(Liberec), Escape(Liberec), N-Joy(Most), Max (Králíky u Nového Bydžova), Industry 55(Praha), KD Mšené Lázně, Doma(Ústí nad Labem), Real Feel(Bělá nad Radbuzou), KD Liberec, Tip club(Chomutov), Zděřina(Police nad Metují) a další. Dj Carrione aka Diesel Phunk rozhodně stále hledí kupředu, nebrání se novým technologiím, což vyústilo k využívání Final Scratche 2 v kombinaci s klasickými deskami během vystoupení. Tato kombinace mu tak umožňuje prezentovat nejen mnohdy nesehnatelné případně nevydané skladby, ale i vlastní tvorbu.

x

RED STAGE:
Toky (olga + josef / u club SK)
Carrione (mix.cz)
B.One.K (mix.cz)
Paskvill
Tash

BLUE STAGE:
P.VO (undergrounda IT)
Katcha (workshop)
Skiny (drumandbass.cz)
Moweer (shakal crew)
Dave + Elmis + Dino + MC Electtry

Vstupné: do 22:00 90,- / po 22:00 130,-

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika