Detest headlinerem akce Hardcon

Detest headlinerem akce Hardcon

18. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
V pátek 11. května se pražský klub Matrix opět stane útočištěm mnohých fanoušků tvrdé elektroniky. Akce s názvem Hardcon již potřetí nabídne kvalitní dávku hardcore a jako tradičně nebude chybět ani zahraniční host. Květnové vydání mejdanu tentokrát přiveze show východoněmeckého producenta jménem Detest!
Jako jeden z prvních se pohyboval ve vodách, jež omílají jeden břeh hardcorový a druhý drum and bassový. Vše co je mezi tím, vzal DETEST pevně do rukou a začal ovlivňovat tento subžánr natolik, že je dnes uznávanou producentskou postavou jak pro scénu čistě DnB tak pro HC fans. Za svou dosavadní kariéru vydal desky na slavných labelech jako Deathchant, Neurotoxic, Rebelescum či Strike a spolupracoval i samotným Lennym Dee nebo Hellfishem. Kombinace, na první pohled velice odlišných stylů, se i díky mistrnému DETESTOVO provedení stává čím dál tím více populárnější i v Čechách.



A právě českou scénu bude reprezentovat duo HUNGRY BEATS, jež se po úspěšném etablování na české scéně dere i do popředí té evropské. Dokazují to nejen četné zahraniční bookingy, ale především ohlasy na jejich tvorbu a spolupráce s takovými jmény, jako např. The Sickest Squad nebo Subversion. Ze svého repertoáru zahrají jen to nejlepší a nejtvrdší. S rostoucí popularitou v zahraničí ubývá místa pro české bookingy, proto každé jejich další vystoupení na našem území je cennější.

Jejich kolegové z Prague Nightmare (DJ YCHY, MEPHISTO a CALGARRY) a DAVE.LXR patří stejně jako HUNGRY BEATS mezi absolutní českou špičku a na poli hardcoru se pohybují již řadu let. Doplní je novinka českého scény - DIRTY-Z, vítěz Prague Nightmare contestu a velký příslib pro tuzemský hardcore. Celý večer bude svým crossbreed setem otevírat NEUF který už pražské fans o svých kvalitách přesvědčil na předchozích dílech HARDCONu či jiných akcích z dílen Nocturnal crew a Prague Nightmare.

Rozšířený lightpark a upgradovaný zvuk garantují kvalitní párty po všech stránkách. Pokud chceš mít jistotu a lístek v kapse, využij předprodeje v síti Ticketstream a pro více informací čekuj Facebook event.

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HARDCON

Pátek 11. 5. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
DETEST live, Hungry Beats , Dave.LXR, Dj Ychy, Mephisto Vs. Calgarry, Dirty-Z, Neuf
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
boomcore
19. 04. 2012 | 15:03:00
+0 | -0
johoooo. DETEST!!! spoklonou)
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika