FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Survival: Open Air Sound System Meeting

Survival: Open Air Sound System Meeting
02. 05. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Jak jste si jistě všimli, v posledních několika letech jsme se u nás rozloučili s několika zásadními hudebními festivaly. Organizátoři Open Air Sound System Meetingu věří, že možná víc než kdy jindy má právě teď s využitím vlastních zdrojů, invence a kreativity smysl obnovit tradici společných setkání nezávislých na falešných obchodních praktikách a manipulativních metodách, avšak založených na společné a soběstačné kulturní platformě.
I tohle může reprezentovat Sound Systém jako možný nositel hodnot, aktivity a spolupráce v komunitě s důrazem ne na formu, ale na přístup.

Rádi bychom tak navázali na původní tradici Reggae meetingů, které už před více než deseti lety ukázaly, co dokáže spontánní společné usilí a obnovili tradici festivalu, jehož cílem není finanční zisk a kde je “vstupné” především symbolickým příspěvkem, podporou v rámci otevřené komunity.

Záměrem “Survival Meetingu” je vydat se cestou soběstačnosti s odkazem na sound systémovou a DIY kulturu, alternativní a environmentální přístup, jakožto nástroje k hledání inspirace a nových cest k trvale udržitelnému propěchu všech.

Název “Survival” je tak pro nás symbolem nového začátku a naděje, že spoluprácí na něčem, co nás spojuje, a překonáním toho, co nás rozděluje, dokážeme nejen přežít, ale také nové cesty začít hledat a tvořit.

O víkendu 1.-3. června v lesním kempu u Varvažova blízko Orlické přehrady společně vytvoříme zónu sound systémů, workshopů, dokumentárních filmů, audio-vizualních a divadelních představení, cizokrajné a alternativní kuchyně, atd. Chystáme i velké setkání skupin zabývajících se fireshow. K tomu tři dny nepřeberného množství hudebních stylů reprezentujících především “bassovou kulturu” jako je dub, roots reggae, ska, dancehall, hip hop, funk, world beats, jungle, dubstep, experimental a mnoho dalších.

Je nám velkým potěšením, že pozvání přijal v současnosti jeden z nejzásadnějších
Sound Systémů v Evropě - King Shiloh z Holandska. Druhou stage zajistí místní Roots'n'Future a FMP Sound Systemy a o třetí se postará R.I.Z.L.A. Sound z Německa ve spolupráci s lokálními kolektivy.

Dále ze zahraničí svou účast zatím potvrdili DJ Earl Gateshead z Trojan Sound Systému (UK), Fireson (Ken), Gavinchi (Jam), Juakali (USA) & Dub Liberation Front. Pozvání přijala i celá řada live-actů s muzikanty, selektorů a MCs ze všech koutů naší republiky.

Vydejte se s námi zpět ke kořenům a přijďte spoluvytvářet “SURVIVAL”!

www.survival-meeting.net

Dodal: Lukáš Kolíbal, Jahmusic
SURVIVAL

SURVIVAL

Pátek 1. 6. 2012 až Neděle 3. 6. 2012
bude upřesněno
Vystupují:
King Shiloh, Roots'n'Future, FMP Sound System, Earl Gateshead (UK), Fireson (Ken), Gavinchi (Jam), Juakali (USA) & Dub Liberation Front, MCs a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |