Květnové Free Mondays v Roxy

Květnové Free Mondays v Roxy

06. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
4 květnové pondělky to jsou 4 x Free Mondays v  Roxy a tentokrát to budou pondělky opravdu hodně nabité, když se zde v květnu na Free Mondays představí hned osm kapel a patnáct djs.
Konkrétně se můžete těšit 7. 5. na Gangnails a americké Hudson Falcons, o týden později, tedy 14. 5. pak na křest očekávaného alba Rara Avis Expectattions, kde coby support vystoupí Unique Figurines. A křtít se bude i další dva květnové pondělky! Nejdříve přijde 21. 5. na řadu novinka We Call The World kapelky Bombs From Heaven, které předskočí Unholy Preachers a 28. 5. pak pokřtí v ROXY svou novou desku parta Flattus, jimž se o support postarají 1st Choice.

7/5 FREE MONDAYS live GANGNAILS & HUDSON FALCONS (USA)
Pražští rock"n"rolloví ranaři Gangnails se vrátí 7. 5. do ROXY po dvou letech od křtu alba Bullets in the Underground. Tentokrát se můžete těšit na představení nového bubeníka, který za kapelou přicestoval až z texaského hlavního města Austinu a koncert v ROXY tak bude vůbec prvním pražským vystoupením Gangnails v nové sestavě. Partnery pražské úderky budou pro tento večer žánrově spříznění Hudson Falcons z New Jersey, které jste mohli v ČR už vidět mj. na festivalu Mighty Sounds a nebo právě na Free Mondays v ROXY. Kapela vedená neúnavným frontmanem Marcem Linskym ve své tvorbě mísí to nej z Bruce Springsteena a Stiff Little Fingers, takže se těšte na pořádnou r"n"r jízdu. Po koncertech Gangnails a Hudson Falcons zahraje DJ Mr. Tchichiman a od 23:00 pak nastoupí Playa DJs crew ve složení David Steiniger, CJ Fox, Adam Cloud a Van Vega.



14/5 FREE MONDAYS live RARA AVIS & UNIQUE FIGURINES
Druhé květnové Free Mondays slibují hodně stylový večírek v rytmu moderního indie-rocku a popu. Hlavní hvězdou bude ceněná pražská formace Rara Avis, která v ROXY pokřtí své očekávané druhé abum Expectations, jenž vznikalo ve studiích Vintage.cz Michala Pešouta a Golden Digital Studiu Michala Šťastného aka Amáka (Night, ex-Sunshine). Album kapely, která sama sebe charakterizuje jako death-pop, bude obsahovat deset skladeb včetně pecky Queens, kterou míchal uznávaný producent Neil Douglas (např. Stereo MC"s či Oasis), přičemž velká většina novinek by měla zaznít i naživo v ROXY. Jako hosté se po delší koncertní odmlce představí UNiQUE FiGURiNES, kteří loni vydali vřele přijaté EP The Institute, které produkoval již zmiňovaný Amák ve svém studiu Golden Digital. Po koncertech bude následovat afterparty pod taktovkou Nightphunk DJs Lucase Hulana a Lumiera, kteří si do ROXY pozvali dvojku Sanny & Andrew J.



21/5 FREE MONDAYS live BOMBS FROM HEAVEN & THE UNHOLY PREACHERS
Po rock"n"rollu a indie-rocku a popu dojde třetí květnové pondělí v ROXY také na divoký punk-rock! Postarají se o to brněnští Bombs From Heaven, kteří svou tvorbu charakterizují jako "přímočarou muziku na základech punk-rocku U. S. střihu( Rancid, Dropkick murphys, Social Distortion, Flogging Molly...), kterýmu šlape na paty zemitej rock´n´roll, blues, irskej folk, foukací harmonika, banjo a namíchat to s ďábelskou energií…" Kapela, která má na svém kontě demo Welcome aboard z roku 2010 a singl a videoklip City Is Our Home (2011), v ROXY pokřtí své debutové album We Call The World. Sekundovat jim při tom budou pražští rock"n"roll punkeři The Unholy Preachers, kteří vznikli v roce 2010 na troskách kapely Phantoms on Fire a DJ Mr. Tchichiman. Od 23:00 pak bude následovat afterparty s všeříkajícím názvem Drumandbass Night.



28/5 FREE MONDAYS live FLATTUS & 1st CHOICE
I poslední květnové pondělí se v ROXY bude křtít nová deska! Tentokrát půjde o zatím bezejmenné, v pořadí již čtvrté řadové album pražské crossover-rockové kapely Flattus. Čtyřčlenná parta se pohybuje na české hudební scéně již přes deset let a krom stovek koncertů v domácích klubech i na festivalech se může chlubit také úspěchy v hitparádě rádia Rock Zone Andělská dvacítka či prvním místem v pořadu Pomeranč na ČT, které získala s klipem k songu Timeout (2008). Společně s Flattus vystoupí v ROXY také pětičlenná pražská formace 1st Choice, jež existuje od roku 2001 a žánrově se pohybuje někde mezi post-grunge, alternative rockem a punk-rockem. Jinými slovy - 28. 5. se v ROXY těšte na pořádnou nakládačku! :) Následná afterparty pak bude patřit trojici DJs Fatty M, Schwa a Ark.



Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS

Pondělí 7. 5. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Hudson Falcons, Gangnails, Mr. Tchichiman, David Steiniger, CJ Fox, Adam Cloud, Van Vega
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika