Program Free D baru Mlékojedy

Program Free D baru Mlékojedy

07. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hledáte-li přes léto místo s širokou nabídkou aktivit, máme pro vás tip. FreeDbar na pláži u pískovny v Mlékojedech totiž dokáže uspokojit širokou paletu návštěvníků po celý den i noc.
Přes den koupačka v pískovně pro všechny včetně rodin s dětmi, plážový volejbal, horolezecká stěna nebo naviják na wakeboarding s půjčovnou, k tomu pohodová hudba a občerstvení všeho druhu. Večer pak proměna v klub s djskými parties, koncerty a filmovými večery. To všechno jenom 20 kilometrů od Prahy. Letos vypukne otevírací mejdan o víkendu 25. - 26. května velkou BAYWATCH NONSTOP OPENING PARTY pokračující bez přestávky až do sobotní noci, kdy to na pláži rozbalí kapela SUNSHINE.

Poslední květnový víkend navštíví Mlékojedy u Neratovic hned několik hvězd české hudební scény. Organizátoři na pátek na rozjezd uspořádali WARM UP PARTY spojenou s karnevalem ve stylu BAYWATCH. Prvním padesáti návštěvníkům v převleku slibují welcome drink zdarma. Pozvání mimo jiné přijali dnes už legendy české hudební scény Jan Čechtický aka Jan2 (Prince of Tennis, Ohm Square, Colorfactory atd.) a Josef Sedloň z R1. Páteční rozjezdový večer by se měl přehoupnout do sobotního dne bez zavření bran baru. Sobotní večer pak vypukne klasický otevíračkový koncert, kdy na venkovním pódiu na pláži vystoupí kapela SUNSHINE.

Co se kultury týče, spát bar nebude ani po zbytek léta. Free-d-bar v Mlékojedech letos zahajuje už svou 13. sezónu a za dobu své existence se stal vyhledávaným místem na víkendový výlet návštěvníků z celé republiky. Přes den se totiž mohou vykoupat v pískovně, nebo jen tak lenošit u vody a osvěžovat se mojitem, tequilou a dalšími drinky. A jelikož Free-d-bar a jeho okolí nespí ani v noci, můžete zůstat celý víkend. Nudit se rozhodně nebudete. Každodenní filmová a hudební produkce v baru s ochotným personálem totiž činí z Mlékojed unikátní scénu, která každoročně pojme až 25 000 hostů. Není divu, vždyť i letos platí, že na veškeré večerní akce je vstup zdarma!

A na co se můžeme o letních víkendech těšit? Hned 2. června na pískovnu zavítá například současná hvězda české ska scény Fast Food Orchestra. Těšit se můžeme také na WWW, Midi Lidi, Atomic Gigolo, Čokovoko, The Chancers nebo U-Prag drummers. Zajímavým večerem bude určitě Copacabana Party, kdy vystoupí Miloš Vacík s Batucadou a House of Samba a se zamýšleným karnevalem ala Rio de Janeiro. Těšit se můžete na spousta dalších hudebních projektů, které rozehrají mlékojedské břehy v rytmu reggae, hip-hopu, latina, funky, dubu, dnb, elektra i jiné taneční a pohodové hudby. Namátkou djs Pixie, Scarface, Babe LN, Gadjo.cz, Herby Boy, Romario a další.

Stálí ,,štamgasti“ na Mlékojedech už vědí, že ve Free-d-baru si přijde na své každý. Od pondělí do středy se prostor po dohodě nabízí začínajícím kapelám, Djs nebo soundsystémům, kteří mají zájem udělat si vlastní večírek. Čtvrteční večery patří již tradičně filmovým promítáním. Letos bude k vidění mezi jinými Okresní přebor, Alois Nebel, Půlnoc v Paříži, Biutiful nebo Život je zázrak . Pátky a soboty jsou zasvěcené již zmiňovaným živým koncertům, djům a tanci. A neděle jsou ve znamení relaxu a nutné regenerace.

V Mlékojedech si ale přijdou na své nejen milovníci hudby, dobrého jídla a pití a letního nicnedělání, ale i aktivní sportovci. Na pískovně si mohou zahrát beach volejbal, zalézt si na boulderové stěně, zahrát ping-pong nebo fotbálek. Loni k baru přibyla půjčovna wakeboardů a mobilní naviják. Návštěvníci si tak mohou vyzkoušet nejrůznější vodní hrátky - wakeboarding, vodní lyže i nácvik na kiteboarding. Pasivní sportovci se mohou alespoň pokochat exhibicemi a závody, o něž ani letos nebude nouze.

Jak název napovídá, Free-D-Bar na Mlékojedech je free ve všech směrech – free relax, free koupání, free sporty a hlavně free vstupné na večerní akce, a proto létu zdar a 25. nebo 26. května na viděnou na víkendové otvíračce!

www.free-d-bar.cz

Dodal: Jana Bezušková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BAYWATCH NONSTOP OPENING PARTY

Pátek 25. 5. 2012 až Sobota 26. 5. 2012
Vystupují:
Sunshine
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika