Představujeme BPM Music Bar

Představujeme BPM Music Bar

08. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
BPM Music Bar, ojedinělý prostor v samém srdci největšího středočeského města - Kladna, který už tři roky přináší pravidelný program zaměřený na taneční hudbu. BPM se dostalo do podvědomí svým online přenosem, který před rokem po změně majitelů skončil. Ale i bez přenosu z prostor BPM, program na kvalitě neubral.
Pravidelně hostí přední české Djs ve směsici s lokálními oblíbenci jako jsou Karloss, Mystif, Graszel, Plyshak, Nobrain a Holda. Pátky jsou v BPM komerčnějšího ražení v podobě vocal housu, progressive, electra a soboty následně jsou více undergroundové a zní na nich tech-house, deephouse, techno. Během týdne můžete slyšet v prostorách BPM příjemnou lounge music, nebo pravidělně každou středu Dje Karlosse. Kromě kvalitní hudby, která je servírována na kvalitním zvuku, který zní doslova na každém cm prostoru baru, se můžete též těšit na kvalitní drinky. V nabídce baru je vice jak 50 koktejlů a dá se tak říci že BPM je též i koktejl barem.

bpm

BPM nabízí pro Djs jedinečné zázemí, téměř až studiové. Díky tomu se každý Dj do BPM rád vrací a hraní v BPM je zážitkem i pro ně samotné. Za tři roky existence v BPM baru vystoupili jména jako Filterheadz, Loutka, Bidlo, Ladida, Tripmain, Michael C, Da Moon, Adam Cloud, Michael J, Chris Sadler a mnoho dalších. Z pravidelných nocí za zmínku například Be Part at BPM rezidentní noc Michaela J, který pokaždé odehraje minimálně 6ti hodinový set. Dále pak Feel the Vibe rezidentní noc Holdy na kterou si zve zajímavá jména z taneční scény, posledním vystupujícím byl Tripmain, před ním Adam Cloud nebo Fatty M. Nejoblíbenější nocí, především u dámské části osazenstva je Wet Adult Only rezidenta Mystifa a sekundanta Karlosse.

bpm

Informace o dění v baru najdete na jeho stránkách www.bpmbar.cz nebo na Facebook stránce BPM Music Baru

Pokud Vás někdy cesta zavede do Kladna, určitě tento jedinečný prostor navštivte.

Dodal: Lukáš Holeček, BPM Music Bar
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika