Představujeme kapelu Skeewiff

Představujeme kapelu Skeewiff

28. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Možná je znáte, možná ne. Ale měli byste! Stejně jako před mnoha lety Maximum Underground propagoval tehdy neznámé Propellerheads, za čas se z nich stali mediální hvězdy. Podobně to bude i se Skeewiff.
Maximum Underground: Jako název to málo koho zaujme, ale kdo je kupříkladu slyší hrát v našem obchodě, ihned se ptá či rovnou kupuje! Zkrátka - až uslyšíte, pochopíte. Funk, acid jazz, breakbeat, lounge, nu jazz. To vše s tím správným šmrncem. Recenze v Time Inu, Screamu a samozřejmě k poslechu na Rádiu 1.

cd

Skeewiff je výtvor producenta Alexe Rizza a Elliota Irelanda. Kapelu zformovali koncem 90tých let a podepsali smlouvu s Ministry of sound. Spolupráce ovšem byla problematická, takže ihned po "vysvobození" od smlouvy vzniká vlastní label Jalapeno records. Alex Rizzo, narozený v Londýně italským rodičům, je nejvíc funky běloch pod sluncem :) V krvi mu koluje soul, funk, jazz a breakbeatové buňky - začal vydávat na Guerilla labelu. Elliot Ireland se narodil v Austrálii a vyrostl v Belgii - Skeewiff dodává speciální chill outový šarm a rozličné efekty. Dále je to Charlise, Steve Murray, Pete Martin ... Geniální muzikantský team. Nové CD stojí doopravdy za poslech.

www.skeewiff.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika