Warm up na Svojšice na Free Mondays v Roxy

Warm up na Svojšice na Free Mondays v Roxy

31. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už v pondělí 2. června se v pražském klubu Roxy na Free Mondays bude podávat techno v rámci warm up party festivalu Svojšice. Hlavním hostem zahřívací akce bude slovenský matador Toky, dále přijede zahrát i sám promotér festivalu Džejár & Roger Venzent. O start akce se postará djane Sonja a celý mejdan zakončí tech-minimalový Subsist.
Festival Svojšice se nezadržitelně blíží a s ním i tradiční warm up party, která proběhne jako každý rok v pražském klubu Roxy v rámci akce Free Mondays. Už název napovídá, že vstup na party bude zcela zdarma. Na letošní „zahřívačce“ si budete moci vychutnat set slovenského řezníka Tokyho a našláplý house v podání „dvojice“ Džejár & Roger Venzent. Dalším jménem v line upu je známý tech minimalový průkopník Subsist a tech-housová djane Sonja.

Pokud nevíte co s červnovým pondělním večerem, vyražte do Roxy. Svojšický warm up se koná jenom jednou do roka, to si nemůžete nechat ujít!

Lineup:

22.00 Sonja
23.30 Džejár & Roger Venzent
01.00 Toky
03.00 Subsist
05.00 End

Kompletní novinky a informace najdete na www.svojsice.cz . Neváhejte se k nám přidat i na Facebooku, ať máte veškeré informace z první ruky.

Dodal: Petr Dzingel alias Džejár, Dance Club Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS WARM UP SVOJŠICE

Pondělí 4. 6. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Toky (SK), Subsist, Džejár & Roger Venzent, Sonja
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika