Killswitch Engage příští týden v LMB

Killswitch Engage příští týden v LMB

11. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jestliže každý hudební styl má své velikány a stylotvůrce, tak v případě hudební odnože zvané metalcore je jejím čelním představitelem právě kapela z Massachusetts Killswitch engage.
Již několik let jsou společně s kapelami jako jsou CHIMAIRA, HATEBREED nebo AS I LAY DYING považováni za leadery této hudební odnože. Své pozice budou obhajovat na plánovaném evropském turné, které se zastaví také v ČR, konkrétně 20. června v Praze v klubu Lucerna Music Bar.

Kde se tedy vzal fenomén zvaný KsE? Odpověď hledejme zejména v letech 2002 – 2004, kdy vycházejí dvě nejzásadnější alba „Alive Or Just Breathing“ a „The End Of Heartache“, přičemž prodejnost druhého jmenovaného jen v USA překročila těžko uvěřitelné číslo 500 000 nosičů. KILLSWITCH ENGAGE zde naplno zúročují svůj um napsat hitové, chytlavé, ale přesto stále agresivní a brutální songy, které dokáží oslovit širokou obec posluchačů.

Na aktuálním turné již v pozici zpěváka nenalezneme Howarda Jonese, kterého po deseti letech vystřídal původní vokalista KsE Jesse Leach. KILLSWITCH ENGAGE zároveň oznámili vydání nového alba, které by mělo spatřit světlo světa v průběhu tohoto roku.

Vstupenky na pražský koncert KILLSWITCH ENGAGE jsou k dostání ve všech běžných předprodejních sítích. Jako support vystoupí dosud neoznámená formace. Bližší informace naleznete na webu www.obscure.cz.

Dodal: Lukáš Kolíbal, Jahmusic
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: KILLSWITCH ENGAGE

Středa 20. 6. 2012
Vystupují:
KILLSWITCH ENGAGE / USA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika