Díky vám Fléda žije: Vees, My dead cat

Díky vám Fléda žije: Vees, My dead cat

13. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jako poděkování za podporu v nelehké situaci připravila Fléda pro všechny své fanoušky koncert Díky vám Fléda žije, na kterém vystoupí dvě talentované české kapely. První z nich bude tříčlenná skupina Vees z Českých Budějovic.
Vees je mladá indie rock‘n‘rollová kapela, která ve složení kytara, basa a bicí hraje od roku 2006. Jejich zapálení a skromný přístup ve spojení s precizním zvládnutím nástrojů nese ovoce nejen ve studiu, ale především na pódiu, kde Vees ukazují svoje pravé barvy. Očekávejte energickou show s autentickým podáním. Žádná kopírka, ani revival, ale nefalšovaná kytarovka z ČR s retro příchutí.

Druhou kapelou budou brněnští My Dead Cat. Dohromady se dali se v roce 2001 a s drobnými přestávkami fungují úspěšně až do dnešních dnů. V roce 2009 vydali EP společně s kapelou The Mood a o rok později pak digital album My Dead Cat, které je možné volně stáhnout z jejich domovských stránek.

„Koncert patří všem, díky kterým Fléda může dál pokračovat v činnosti,“ vzkazuje brněnský klub a dodává, „vstup bude zdarma a každý od nás navíc dostane malý dárek jako symbol díku.“

http://fleda.cz/

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DÍKY VÁM FLÉDA ŽIJE

Středa 20. 6. 2012
Vystupují:
Vees, My dead cat
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika