Sajmon & Joseph Kari na Climaxu

Sajmon & Joseph Kari na Climaxu

25. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední sobota v měsíci nemůže v Roxy patřit nikomu jinému než Chrisi Sadlerovi a jeho rezidentní noci Climax. Nejinak tomu bude i poslední předprázdninový den, tedy 30. 6., kdy si Chris na nejdéle fungující pravidelnou klubovou noc v ČR pozval duo djs Sajmon a Joseph Kari, které můžete znát mimo jiné coby členy již nefungujícího seskupení KnO Clubbers.
"Sajmona i Josepha znám z dob, kdy byli členy KnO Clubbers – DJského seskupení, které pořádalo a hrálo na akcích v Klášterci, Kadani, Chomutově a okolí. Vybudovali si tam velkou a nadšenou posluchačskou základnu a akce, které pořádali patřily bez nadsázky k vůbec nejlepším, na kterých jsem za ta léta kdy hrál. Bohužel činnost seskupení KnO Clubbers ukončila tragická smrt jednoho z členů, ale jak Sajmon, tak i Joseph naštěstí hrajou dál," uvádí své červnové hosty Chris.

Jak z Chrisových slov vyplývá, oba hosté posledního předprázdninového Climaxu pochází se severozápadu Čech, kde si své první DJské ostruhy vydobyli na přelomu tisíciletí v tamějších klubech a kulturácích. Konkrétně vůbec poprvé veřejně vystoupili v klubu Pancha na noci Nightphunk. Žánrově se jak Sajmon, tak Joseph Kari profilují směrem k progressive, deep house, tech house či electru. Svazovat se jednotlivými styly se ale naštěstí příliš nenechají.

"Je těžké škatulkovat styl, který Sajmon hraje, jelikož je schopný dokonale se přizpůsobit aktuální situaci v klubu. Nemá problém hrát pomalejší groovy skladby na rozjezd party, ani tvrdší pumping pecky akorát na prime time. Jeho mnohaleté zkušenosti za DJským pultem jsou znát na jeho citlivém výběru tracků. Jeho sety mají vždycky hlavu a patu a lidi očividně baví, což je ostatně důvod, proč nehraje na Climaxu poprvé," vysvětluje Chris Sadler.

Poprvé na Climaxu nehraje ani Joseph Kari, který spolupracuje se Sajmonem už od jejich společných začátků a nyní je můžete mimo jiné vídat na jejich rezidentní party Clubbers House Night v Kadaňském tanečním klubu klubu Music bar Liďák. Podobně jako jeho Djský souputník i Joseph Kari si kromě ROXY zahrál také v řadě renomovaných tuzemských klubů jako Chapeau Rouge či Pekelnej bar a dalších či na festivalech jako Open Air Festival nebo High Jump.

"Joseph je stejně jako Sajmon mnohostranný DJ s velkými zkušenostmi. Má bezvadnou techniku mixu a je schopný vytvořit elektrizující atmosféru pomocí neohrané muziky. Je jeden z mála DJs, který je schopný svými sety vyprávět hudební příběh, což je v dnešní době už skoro zapomenuté umění…," chválí svého druhého červnového hosta Chris.

Červnový Climax odstartuje v ROXY v sobotu 30. 6. ve 22:00 a vstupenky koupíte jako vždy přímo na místě za 100 czk.



www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX

Sobota 30. 6. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Chris Sadler, Sajmon & Josef Kari, Mr. Roquentin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika