Vyjádření pořadatelů k Vibrations v Brně

Vyjádření pořadatelů k Vibrations v Brně

04. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Vibrations v Brně je úspěšně za námi. DJs ze skupiny Kosheen, Darren Emerson, Above & Beyond, Orbith, Josef Sedlon a Bela En. přilákali přes 5 tisíc fanoušků elektronické hudby. A co si o tom myslí samotní pořadatelé, se dozvíte zde.
V pátek 31. března zahltilo halu Rondo v Brně přes 5 tisíc návštěvníků festivalu Vibrations. Celosvětově známí DJs jako Decoder & Substance (ze skupiny Kosheen), Darren Emerson (ex-Underworld), techno hvězda Dave Angel, tranceové megastar Above & Beyond, rozvibrovali přes pět tisíc fanoušků elektronické hudby. Skvěle je podpořili i špičkoví domácí dýdžejové ve složení Orbith, Josef Sedloň a Béla En.

Vibrations Festival - Brno

Všichni DJs, kteří přijali pozvání Vodafone a na Vibrations přijeli zahrát, potvrdili očekávání, odvedli skvělou show. Od 20 hodin do 6 do rána udrželi dav v tempu a opravdu každý tancoval jako o život.

Největší ohlas sklidila vystoupení svérázných Kosheen DJs (které nedávno čeští fanoušci elektronické hudby v anketě Dance Awards zvolili nejlepším zahraničním projektem roku 2005) a Darrena Emersona, který se navíc i u interview projevil jako pohodový sympaťák. Jejich pestré sety se pohybovaly na pomezí elektra a tech-house, s parádními breakbeatovými přechody, na které výborně reagovalo početné publikum. Přivedli halu Rondo doslova k bodu varu, všechny ruce byly každou chvíli nad hlavami.

Vibrations Festival - Brno

Pozadu ovšem nezůstala ani dvojice DJs z projektu Above & Beyond, kteří přijeli do Brna prezentovat nedávno vyšlý debut Tri-Star. A soudě podle reakcí publika má album velkou šanci na úspěch.

Skvělá vystoupení zahraničních dýdžejských hvězd zpestřily unikátní perfomance (akrobatické a taneční vystoupení) a řada zábavných aktivit (fotostudio, hair style studio, t-shirt shop). Na hlavy tanečníků se sneslo i přes pět tisíc červených balónků.

Vibrations Festival - Brno

Už teď se můžete těšit na Vibrations v Praze, které proběhne 14. dubna v Průmyslovém paláci. Vodafone přiveze další velké hvězdy jako Andy Cato (polovina projektu Groove Armada), Eric Prydz (autor megahitu Call On Me), jungleový král High Contrast, špičkoví beatboxeři Bauchklang, gramofonoví akrobaté Scratch Perverts, Tom Middleton a řada dalších.

3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
pt@k
05. 04. 2006 | 01:56:30
+0 | -0
mě by zajímalo jestli všechny ty balonky pak sfouknou a odvezou :-)

05. 04. 2006 | 00:49:33
+0 | -0
zajímalo by mě kolik platili těm holkám co se musely fotit s lidma a jestli ti tanečníci a ice, klauni atd. byli z čr nebo je to součást vibrations co objizdi země a propagují vodafone???
janek
04. 04. 2006 | 14:04:31
+0 | -0
na tuhle akci nikdy nezapomenu!!! faaakt dekuju chlapaci!!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika