Od laptopu do studia

Od laptopu do studia

10. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Příležitost pro každého, kdo si chce na jeden den vyzkoušet práci s týmem profesionálů ve špičkovém nahrávacím studiu, nabízí nová soutěž „Splň si svůj hudební sen“. Stačí nasbírat nejvíce hlasů od internetového publika a na konci přesvědčit odbornou porotu vlastním autorským dílem.
S výhercem pak budou na jeho skladbě spolupracovat zvukový mistr Andrej Lažo a producent Jan Kleník. Cenu můžou získat i samotní hlasující – pro ty je ve hře notebook z řady ASUS N Series.

V prvním kole je úkolem soutěžících získat co největší počet fanoušků. Třicet nejpopulárnějších (tedy těch s největším počtem hlasů) postupuje do dalšího kola, kde už budou mít prostor předvést své hudební schopnosti – vytvořit vlastní autorské dílo podle zadání poroty. Může se zpívat, rapovat, hrát na hudební nástroj, remixovat na počítači... Každý dělá, co umí. Virtuální publikum vybírá z nahraných skladeb na internetu formou popularity contestu (hlasují vždy pro jednoho účastníka z nabízeného páru) a pošlou tak do finále pět nejlepších. Absolutního vítěze soutěže nakonec určí odborná porota v čele se známým producentem Janem Kleníkem.

Vítěz soutěže dostane na jeden den k dispozici špičkové nahrávací studio i s týmem profesionálů. K ruce mu budou zakládající člen skupiny Ohm Square a producent Dary Rolins Jan Kleník, oscarový zvukový inženýr Andrej Lažo a v případě zájmu také tři hudebníci.

Vyhrát ale může úplně každý, kdo se do soutěže zapojí. Na jednoho hlasujícího, který podpoří některého z účastníků v popular contestu, čeká notebook ASUS N56. Příslušenství od značky ASUS dostanou také soutěžící, kteří postoupí do pětice nejlepších.

Soutěž probíhá na stránkách http://apps.facebook.com/asusstar/. Registrovat se a hlasovat můžete už teď!

Jan Kleník

- zakládající člen skupiny Ohm Square
- v současné době člen projektu Sklenik
- producent čtyř alb zpěvačky Dary Rolins
- spolupracoval s mnoha dalšími osobnostmi české hudební scény – Dan Bárta, Tonya Graves, Lucia Šoralová, Priessnitz, Jana Lotta, Mersi a další)

Andrej Lažo
- známý český zvukový inženýr
- spolupracoval s mnoha hvězdami české i světové hudební scény (David Bowie, Suzanne Vega, Čechomor, Lucie, Lenka Dusilová, Kabát a další)
- vytvořil zvuk nejlepší filmové skladby za rok 2007 „Falling Slowly“ autorů Glena Hansarda a Markéty Irglové oceněné Oscarem

Dodal: abu | machine funck
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika