Umek odstartuje královskou sezonu Elektry

Umek odstartuje královskou sezonu Elektry

16. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rok 2012 má tři jasné techno milníky. Jeden z nich, Svojšice, máme již za sebou. Apokalypsa je už dlouho známá a ten třetí se nám právě vyjasnil. Jak jsme vás již před několika dny informovali, dne 27. 9. přijede na brněnskou Elektru Umek.
Letos odstartuje Elektra již svou 8. sezonu, tentokrát s podtitulem „The Season of the Techno Kings“. O tom, že Umek je doposud nejzářivější hvězda, co kdy na Elektře vystupovala, asi nemusíme přesvědčovat ani ty, kdo na Elektře nikdy nebyli. Tento král techna ze Slovinska totiž rezonuje v uších i naprostým techno laikům – proč? Je asi načase to zjistit!



Byl jedním z prvních slovinských DJů, s hraním začal už v roce 1992, a i proto jej mnoho lidí chápe jako ikonu východoevropského techna. Gatex, Lanicor, vlastní label Recycled Loops a zastupování agenturou Kne’Deep – to jsou základní mezníky Umekovy groovy techno éry.

V roce 2007 Uroš Umek představuje novou vizi svého zvuku, label1605 Music Therapy – Sixteenofive, který se za 5 let stane asi nejrychleji rostoucím techno labelem. Dále vznikají hity jako Posing as Me nebo Carbon Occasions, které se dokonce objevují na MTV.



Umek je vskutku továrna na hity a na planetě není mnoho lidí, kteří jsou tak úspěšnými producenty a zároveň DJs jako on. V anketě serveru Beatport získává cenu „Best Artist“ za rok 2011 a startuje svou radio show „Behind The Iron Curtain“, která rychle získává milion posluchačů. V roce 2012 má velmi nabitý kalendář a máme veliké štěstí (díky státnímu svátku), že ho můžeme konečně slyšet na Elektře v Brně.

Je tomu totiž už dlouhých 11 let, co Umek hrál v brněnském klubu (na party Eternity). To už si dnes asi pamatuje jen málokdo. Na co si ale lze velmi snadno vzpomenout, je jeho poslední halové hraní na 10. výročí Apokalypsy v roce 2009, kde nastoupil před 8000 návštěvníků. Vše tedy naznačuje tomu, že před sebou máme velkolepé zahájení klubového podzimu.

Vstupenky přijdou v předprodeji na 300 Kč, na místě pak 350 Kč. Limitovaná akční cena pro 50 nejrychlejších je 250 Kč – lístky máte možnost koupit v klidu z domu přes našeho partnera SMSticket.cz Ale pozor, akce platí jen toto úterý 17.7.!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Čtvrtek 27. 9. 2012
Vstup: 300 Kč / 350 Kč
Vystupují:
Umek (SL), David Asko (Fr), Orbith, Subgate
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika