Ska Atack ve čtvrtek v Lucerně

Ska Atack ve čtvrtek v Lucerně

04. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
6.4.2006 proběhne v pražském klubu Lucerna Music Bar další z bláznivých večírků v produkci organizátorů letního festivalu Mighty Sounds.
Dne 6.4.2006 proběhne v pražském klubu Lucerna Music Bar další z bláznivých večírků v produkci organizátorů letního festivalu Mighty Sounds. Jako hlavní hvězda večera vystoupí kanadská šestice the Planet Smashers, která naší republiku navštíví vůbec poprvé.

lucerna

Kapela se zformovala v roce 1994 v Montrealu a již v prvních letech své existence se zařadila mezi absolutní špičky 2tonové odnože ska, o tři roky později kapela vyhrává Montreal Independent Music Award v kategorii nejlepší ska skupina. The Planet Smashers mají za sebou nespočet turné po celém světě, vydali osm dlouhohrajících alb, dva singly a jeden best of, to vše na svém vlastním, nezávislém, přesto prestižním labelu Stomp Records, který dle slov zpěváka a kytaristy Matta Collyera založili proto, aby si udrželi nezávislost a ubránili se bojům major labelů o jejich podpis. Na předposlední desce „Mighty“ si zahostoval i legendární Neville Saple z the Specials. Na aktuálním turné však Planet Smashers představí novinku „Unstoppable“. Kapela je jakousi továrnou na hity, kterým nechybí zpěvnost a typický rychlý 2tone rytmus a díky nimž se během několika let zapsala do pomyslného ska almanachu. Planet Smashers nyní tento bláznivý set přivezou i k nám. V roli předskokanů se představí již dostatečně provařená partička Fast Food Orchestra za vydatné asistence Dr.Karyho a mladá, přesto však neskutečně úderná kapela Drunken Boomerang pro něž jsou právě blázniví Kanaďané největším hudebním vzorem a inspirací.

Lístky v ceně 250,- kč jsou k dispozici v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.

www.planetsmashers.net

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika