Midi Lidi vydali CD Polski soundtrack

Midi Lidi vydali CD Polski soundtrack

18. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Midi Lidi nahráli a ve spolupráci s produkční společností Negativ vydali CD Polski soundtrack s hudbou k novému filmu režiséra Marka Najbrta Polski film. Výrazný hudební doprovod elektronických vizionářů Midi Lidi zásadním způsobem dotváří atmosféru příběhu o přátelství a absurditě hereckého života scenáristů Roberta Geislera, Benjamina Tučka a Marka Najbrta.
Petr Marek a později formace Midi Lidi s tvůrci Polskeho filmu spolupracovali také na jejich předcházejících filmech Mistři a Protektor.

CD Polski soundtrack nabízí 28 skladeb s hudbou a texty skupiny Midi Lidi: Petr Marek (Ableton Live, banjo, kytara, klavír, klávesy, programování, nádobí, kazoo, texty, zpěv), Prokop Holoubek (Ableton Live, basová kytara, klávesy, elektrické bicí, nádobí, programování, pískání), Tomáš Kelar (Ableton Live, akustické a elektrické bicí, klávesy, programování, nádobí). Hosté: Bára Kratochvílová (zpěv), Puding pani Elvisovej (sbory), Roman Přikryl (tamburína).

Novinka je v prodeji v e-shopu na www.bumbumsatori.org/shop/ na dobírku za pouhých 100 Kč (+ poštovné), v pražském obchodě Polí5 nebo na koncertech Midi Lidi. Počet CD je omezen, s nákupem tedy neradno váhat!

Dodal: Naďa Machková, 2media
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika