Čerstvá tvář labelu M_nus v Bratislave už v sobotu

Čerstvá tvář labelu M_nus v Bratislave už v sobotu

21. 08. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tuto sobotu se do oblíbeného bratislavského Nu Spirit Clubu vrací pravidelná Leporelo_FM Party. Kromě rezidentních djs Miloše a Skanka vystoupí i dva hosté ...
Prvním je DJ a producent Michael L Penman z Anglie. Tento skotský rodák zahraje na Slovensku poprvé a co je zajímavější, právě jeho první release, kterého si všimli i lidé z labelu M_nus vyšel před téměř 2 lety na Slovensku na labelu Leporelo. Dnes je talentovaný Michael L Penman čerstvým ​​přírůstkem labelu M_nus a jeho skladby tu poprvé vyšly v rámci "Ambivalent presents ground", která vyšla jen nyní v červenci.

Téměř přesně rok po premiérovém vystoupení ústředních postav labelu M_nus se na Slovensko vrací nová tvář tohoto velmi úspěšného labelu.

Hostem číslo dvě je na Slovensku všem fanouškům house music a vůbec taneční elekroniky určitě velmi známý. Pokud jste co jen jednou navštívili párty s názvem [mie], tedy Music Is Everything, určitě znáte i jednoho z dvojice Glaubic - Haberland, který tuto úspěšnou klubovku dlouhá léta organizuje. No a právě Martin Haberland, slovenská legenda house music zahraje v sobotu na Leporelo_FM Party.

Za gramci nebude v sotobu chybět ani Leporelo_FM dvojka Milos a Skank.

www.facebook.com/leporelofm

Dodal: Milos Fedor
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

M_NUS IS BACK!

Sobota 25. 8. 2012
Vystupují:
Michael L Penman (Minus12 / Leporelo. / UK), Martin Haberland (mie / SK), Milos (Leporelo. / Rádio_FM), Skank
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika