Známe termín Trancefusion Ocean of Love

Známe termín Trancefusion Ocean of Love

22. 08. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Datum 13. 4. 2013 by si měli všichni fanoušci elektronické taneční hudby, především pak hudebního žánru trance, zapsat červeným písmem do svých diářů! Přesně po roce obsadí produkce Trancefusion opět celý Průmyslový Palác a nabídne svým fanouškům svěží vítr a pestrou show za účasti mnoha světových hvězd tohoto hudebního žánru.
Veškeré prostory Průmyslového Paláce (levé i pravé křídlo, střední hala i rozlehlé foyer) s celkovou plochou přes 12 tisíc metrů čtverečních se promění v jeden velký festival taneční hudby a fanoušci si rozhodně přijdou na své. Celkem v paláci vyrostou 2 velké rovnocenné stage, na nichž se během desetihodinového tanečního maratonu představí více jak 14 trance světových DJs. Praha se jako při každé Trancefusion může jen pro tuto noc těšit na několik jmen, která si v Čechách odbudou svou premiéru! Produkce Trancefusion před dvěma týdny vyhlásila anketu, koho by si fanouškové přáli na jarní edici a i výsledky této ankety se ve složení line upu zčásti promítnou. Již v tuto chvíli lze prozradit, že stage ve střední hale bude určená pro milovníky svižnějšího BPM i tvrdších hudebních stylů.

trancefusion
Podívejte se na fotky z poslední Trancefusion

Počínaje dneškem oznámí pořadatelé každý týden několik jmen, která se na této edici představí. Kompletní line up bude znám nejpozději do konce září, ještě před vypuknutím podzimní Trancefusion Autumn.

K dispozici bude návštěvníkům nespočet barů, stánků s občerstvením a upomínkovými předměty, prostorné vyhlídkové terasy ve střední hale, venkovní terasy pro kuřáky včetně kuřácké lounge ve foaer s třetí stage, dostatečná kapacita toalet a šaten, relax pointy, game zóny, rozlehlé VIP prostory a mnoho dalších překvapení určených fanouškům Trancefusion z celého světa.

trancefusion

Navíc se spuštěním předprodeje přichází s limitovanou nabídkou koupě spojené vstupenky (combo ticket) na Trancefusion Autumn 29.9.2012 v Průmyslovém Paláci (Cosmic Gate, tyDi, Lange, Kai Tracid, Alex M.O.R.P.H., Bryan Kearney, Artento Divini a další hvězdy) a na tuto jarní Trancefusion v Průmyslovém Paláci za zvýhodněnou cenu pouhých 1.300,- Kč celkem! Za cenu, která je shodná s cenami konkurenčních akcí, kde zažijete 6 DJs, tak máte možnost zažít 14 světových hvězd ve dvou termínech! Majitelé již zakoupených vstupenek na podzimní edici mají možnost zakoupit si vstupenku na jaro 2013 za 750,- Kč pro uplatnění této slevy piště na info@ticketstream.cz s uvedením referenčního čísla zakoupené vstupenky). Stejně tak se tímto dnes spouští předprodej samostatných vstupenek a cena v první limitované vlně činí 850,- Kč.

www.trancefusion.cz

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION – OCEAN OF LOVE

Sobota 13. 4. 2013
Vstup: prvních 500 ks - 850 Kč, pak 990 Kč, 1090 Kč, 1190 Kč na místě
Vystupují:
RICHARD DURAND SIMON PATTERSON ARNEJ SHOGUN TALLA 2XLC OMNIA A.S.Y.S. DAVE SCHIEMANN HEATBEAT JOSH GALLAHAN ATB ORGAN DONORS ORJAN NIELSEN ANDREW RAYEL SARAH HOWELLS JULIE THOMPSON NIFRA, THOMAS COASTLINE, RE-ORDER, SPARK7, N-RICO, DUSK NICLAS
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika