Modní přehlídka na Meccamixu

Modní přehlídka na Meccamixu

07. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na dubnovém Meccamixu na vás čeká exkluzivní módní přehlídka S.OLIVER a premiéra nové kolekce QS STYLE. Vedle perfektní hudby si budete moci zdarma vyzkoušet profesionální kadeřnickou péči v salónu Petra Měchurová, kde vám odborníci poradí či přímo vytvoří originální účes.
Meccamix: Na dubnovém Meccamixu na vás čeká exkluzivní módní přehlídka S.OLIVER, těšte se na premiéru nové kolekce QS STYLE. Vedle perfektní hudby si budete moci zdarma vyzkoušet profesionální kadeřnickou péči v salónu Petra Měchurová, kde vám odborníci poradí či přímo vytvoří originální účes. Několikaleté zkušenosti v oblasti účesové tvorby jsou zárukou vysokého standardu poskytovaných služeb a zvýraznění osobního stylu každého z vás..

Dj Simon Dale patří k předním DJs a moderátorům obří londýnské radiové stanice KISS FM. Svou pravidelnou denní show vysílá každý den od pondělí do pátku mezi 9.00 – 12.00 a je možné si ji naladit na stránkách www.kiss100.com . Londýnské radio Kiss patří k nejprestižnějším a největším na světě. Mezi Simonovy DJské kolegy, kteří na stanici Kiss též působí patří ty největší světové DJské hvězdy jako DAVE MOTHERSOLE, JOHN DIGWEED nebo TALL PAUL. Simon Dale pravidelně reprezentuje radio KISS na těch největších světových tanečních událostech jako jsou Love Parade či obří akce na Ibize. Kromě toho je rezidentem prestižních londýnských klubů TURNMILLS a THE CROSS, a každoročně moderuje prestižní udílení cen KISS AWARDS. Jeho dynamický styl hraní plný rockových samplů a vokálů byste si rozhodně neměli nechat ujít! Dále vystoupí legendární rezident DJ LOUTKA, mladý talent DJ CHICOCHILLINFOUR a další hosté.

meccamix


Vstup 290,-, nebo VIP 490,- Oficiální Warm up párty v restauraci Mecca od 20.00 do 23.00 s cenami všech nápojů za 50%.

www.meccamix.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika