Znovuotevření legendárního Spiral clubu

Znovuotevření legendárního Spiral clubu

30. 08. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Z dnešních kluberů si na původní Spiral club v Lublaňské ulici asi vzpomene jen málokdo. Vždyť jeho tehdejší návštěvníci budou dnes už třicátníci, tátové a mámy od rodin se všedními starostmi a radostmi. Tehdy nejpopulárnější pražský after klub musel skončit doslova na svém vrcholu z banálního důvodu – neprodloužení nájemní smlouvy.
O čem tedy nový Spiral club bude? Jaká muzika se tam bude hrát? Bude to after klub? Mnohé by mělo napovědět motto staronového podniku „Keep it underground…“. Spiral club tady byl a znovu je především pro ty, kterým se stále ještě nechce spát a nechtějí za každou cenu na nějakou „after disco párty“. Aftry budeme koncipovat nejen podle nás, ale i podle aktuálního dění na pražské klubové a hudební scéně. U nás nezáleží na tom odkud jdete, v jaké náladě, co máte na sobě nebo na hlavě. Ale záleží nám na kvalitní hudební podukci – týká se to djs i aparátu! Stejný důraz klademe na příjemnou a hlavně komunikativní obsluhu i na široký sortiment pitiva.

Stěžejní zatím bude víkendový provoz. Večery začínají v pátek a sobotu v 21.hod. a volně přecházejí v after party, která začíná v pět ráno a končí kolem poledne podle návštěvnosti . Na večerní program a afterparty budou rozdílné dýdžejské line-upy. Mimochodem, tento osvědčený model přejímáme z původního Spiral clubu.

Na víkendové akce bude vstup 100,- Kč , ale pozor! Nejde o vstupné v pravém slova smyslu. Jde spíš o poukázku na pití “co hrdlo ráčí“ a k tomu ZADARMO! Že vám to hlava nebere? Nebojte se, pobere, až zjistíte, že za stovku budete mít po celou dobu pobytu na výběr ze čtyř prémiových českých piv, a to zcela zdarma, jinými slovy, co se do koho vejde. Pro kuřáky je tu dobrá zpráva, že jsme a budeme „smoke free bar“, a to až do poslední chvíle, do posledního dechu, prostě dokud nám to zákon nezakáže.

A jak budeme fungovat přes týden? Otevřeno bude od 13ti hod., a to pouze první mezipatro. Slovo „pouze“ berte prosím s rezervou, zábavy totiž bude i tak dost. Postará se o ní např. internet 120MB/s a k tomu čtyři síťově propojené počítače, takže nenapravitelní herní pařmeni a pařmenky budou moci hrát Lan games!

A co dál? Pro začátek to snad stačí. Další bude záležet hlavně na vás, kteří k nám budete chodit. Budeme vám naslouchat a provoz klubu přizpůsobovat tak, abyste se u nás prostě cítili FAJN!
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika