Vyhraj sluchátka a voucher Deccart

Vyhraj sluchátka a voucher Deccart

02. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 15. září se uskuteční workshop k programu Sibelius - komplexnímu programu určenému pro zápis, přehrávání, tisk a publikování hudební notace. Právě dnes startujeme soutěž o  sluchátka K-312P a  1 voucher Deccart na libovolný workshop dle vlastniho výběru v hodnote 2500 Kč.
Usnadní vám život, ušetří drahocenný čas, dosáhnete s ním fantastických výsledků a dovolí vám provádět věci, o kterých jste doposud jen snili, jako například publikovat svou hudbu na internetu nebo si vytvořit svoje vlastní hudební CD. „Ať už jste skladatel, aranžér, přepisovatel, vydavatel, instrumentalista, učitel nebo student, Sibelius vám umožňuje psát hudbu rychle a snadno – bez ohledu na úroveň vašich zkušeností,“ uvedl Chris Gahagan, AVID Senior Vice President pro produkty a řešení. „Sibelius 7 nabízí zcela nové uživatelské rozhraní a technologii architektury, nabízí neuvěřitelnou rychlost a zlepšuje pracovní postupy, které vám pomohou vytvářet nádherné partitury rychleji a snadněji než kdy jindy.“

sibelius

Program firmy AVID Sibelius (nejnovější verze má označení 7) slouží k profesionální práci s partiturou. Umožnuje vytvoření partitury, její editaci, transpozici, vytváření rozličných hudebních značek pro výraz, techniku přednesu, akordové značky a diagramy, práci s tabulaturou, rozepisování partu jednotlivých nástroju, přiazení hudebních nástroju, přehrávání partitury, skenování tištené partitury, vytvoření audio souboru, tisk partitury atd.

»»» Soutěž o voucher a sluchátka K-312P «««

Sibelius 7 rozšiřuje možnosti psaní hudby prostřednictvím intuitivních a flexibilních pracovních postupů a zdokonaluje nástroje pro spolupráci. Kompletní zvuková knihovna s nově nahranými samply v profesionální kvalitě, nativní podpora 64-bit, plná podpora MusicXML a pokročilé typografické a grafické funkce. Sibelius 7 je ještě silnější a univerzálnější než byl kdy dříve. Součástí workshopu budou navíc přednášky na téma zvukové karty, MIDI kontroléry a zejména MIDI klaviatury, převod ze Sibelia do DAW (Pro Tools, Cubase, Studio One, aj.) a zpět, samozřejmě zamíříme do problematiky oblasti VSTi.Na světě nenajdete hudební program, který by byl více intuitivní ! Na workshopu se dozvíte základy pro práci v programu Sibelius, dozvíte se o klávesových zkratkách, které jsou postaveny podle témat, jak začít co nejefektivněji bez použití myši pro každou operaci. Dozvíte se o důležitých softwarových preferencích, o rozhraní programu, o nástrojích. Jak se rychle pohybovat v prostředí Sibelius, jak vytvořit novou partituru, jak přidat takty, poznámky nebo nové nástroje. Dozvíte se, jaký je nejrychlejší a nejlepší způsob práce v programu Sibelius.

Workshop se koná v sobotu 15. září 2012 v Praze v Music City Clubu. Přednášet bude špičkový softwarový odborník na Sibelius Ing. Jarek Musil a známý MIDI specialista Martin Jirsák.

PŘIHLÁŠKY

Pokud vás tento celodenní workshop zaujal a chtěli byste zúčastnit, zvýhodněná cena kurzu v předprodeji činí 590,-Kč, na místě cena činí 890,-Kč. Přihlásit se můžete prostřednictvím → registračního formuláře. Obratem obdržíte platební informace k zvýhodněnému předplatnému (bankovní spojení, var. symbol platby). Navštivte také oficiální stránky programu → Sibelius, kde se dozvíte podrobné informace o tomto unikátním software.

Dodal: Tobias Schenke, Deccart
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WORKSHOP „HIT ME SIBELIUS“

Sobota 15. 9. 2012
Vstup: 590 Kč / 890 Kč
Vystupují:
Ing. Jarek Musil, Martin Jirsák
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
WORKSHOP „HIT ME SIBELIUS“, 15.9. Music City
1x voucher Deccart na workshop v hodnotě 2500 Kč, sluchátka K-312P
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika