House Sensation v olomoucké Envelopě

House Sensation v olomoucké Envelopě

09. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V Olomouci připravila Envelopa na 28.4. párty s názvem House Sensation a moravští klubeři se tak mohou těšit na vystoupení anglického dua house djs Lee Granta a Jasona Harriese, vystupující pod jmény Lee G a Jay C.
Envelope Team: Kdo má rád svižné houseové beaty, by měl v tuto chvíli zbystřit svou pozornost. House Sensation je nová party, která dostala do vínku ambice roztancovat a pobavit všechny ty kdo chtějí oslavit příchod té lepší části našeho středoevropského kalendáře. Pro tento večer je připraveno na Envelopě vystoupení anglického dua house djs Lee Granta a Jasona Harriese, vystupující pod uměleckými jmény Lee G a Jay C.Oba tvoří charizmatickou dvojici Dj’s pocházejících z Velké Británie. Hrají především funky house music s tím, že Jay C dává přednost „vocal housu“ a Lee G „hlubšímu club housu“ což se vzájemně výborně doplňuje. Pod hlavičkou ULTIMATE ORANGE spolu vystupují již 10 let, ale každý z nich se Djingu věnuje už minimálně 15 let a proto velmi dobře dokáží odhadnout jakékoliv publikum. Během jejich show se vzájemně „předhánějí a hecují“ což je vždy zážitek nejen pro uši, ale I pro oči. Lee a Jason začínali hrát ve svých 15ti letech přávě v době, kdy UK zachvátila první vlna taneční hudby. Ještě dnes v jejich setech uslyšíte mezi nejnovějšími styly občas i skladbu nebo mix z dob dávno minulých. Lee G a Jay C projeli s nocí ULTIMATE ORANGE již pěknou řádku klubů po celé UK.. mezi které patří klub Wobble, Birmingham. Crunch, Birmingham. Unit 11, Wolverhampton. Marylyn’s, Eversham, UK Midlands, London vždy s velkým úspěchem. Lee nyní vlastní klub a internetový obchod s deskami v UK ve městě Wakfield a Jason vede vlastní klub v Liberci. V lednu se představí poprvé publiku v Čechách mimo jiné v klubech Duplex a Mecca v Praze.Jako support headlinerů je přizván exkluzivní brněnský dj a jeden z prvních skutečných pionýru house u nás DJ JAVAS, který momentálně sláví úspěchy se svojí kompilací, kterou vyprodukoval společně se zpěvačkou Ivou Bitovou.Za matičku prahu se představí vždy rozkvetlý a úsměvavý Dj Twyks ,který poslední dobou dobívá publikum po pražských klubech svým pojetím electro-funky houseu.Tento již tak dost pastry line-up jako obvykle budou doplňovat stálice olomouckých house mejdánků- brněnští bratři v mixu Louis+Guga, olomoucký “most wanted” Dj Wolscha, brněnský house hurikán Dj Leo Lycra a velikáni Boca Juniors Cordy+Estez.

Druhá stage bude tento večer patřit techno hooligans.Dj a stage manažer Michael Scuberman se svými kolegy se zajisté postará o “oddech” těch svižněji naladěných.

Specialitky budou jako obvykle připraveny v maximálním rozsahu takže se je možné těšit na gogo+mc performance from UK, čerstvé ovoce, světelná a zvuková kvalita, dostatek pohodlí dance hall envelopy, 6 barů a samozřejmostí je jarní sexy atmosféra!!!

house sensation
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika