Bassnectar rozvibroval Roxy

Bassnectar rozvibroval Roxy

09. 09. 2012  |  Autor: Bart  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 6. 9. přijel představit své nové album Vava Voom do pražského klubu Roxy jeden z nejlepších světových dubstepových djs, kalifornský rodák Lorin Ashton aka Bassnectar. Jeho premiérový výstup v ČR vám přiblíží následující reportáž.
Úderem jedenácté zavládlo v klubu Roxy příjemné vzrušení, když na pódium nastoupil dlouhovlasý hudební mág (který jako by z oka vypadl Stevu Aoki), aby návštěvníky přenesl do říše nízkých bas. Tradičně slabší zvuk, který v Roxy bývá, byl doplněn o impozantní hradbu subwooferů, takže už při prvních tónech Vava Voom, otevíracího tracku celého setu a zároveň titulního tracku celého nového alba, bylo všem jasné, že jim v uších bude pískat ještě dlouho po konci výstupu.

Set složený převážně z nové desky nabídl pestrou směs stylů: track Tribute to Pennywise nasadil punkovější notu, drumstepový kousek Ugly přitvrdil a celý set o poznání zrychlil, remix songu Lights od Ellie Goulding naopak atmosféru zcela uklidnil. Tracky Ping Pong či Timestretch nabídly klasický dubstep, na jaký jsou fanoušci od Bassnectar již zvyklí.

bassnectar

Hodina a čtvrt stačila Bassnectarovi k tomu, aby zničil většinu osazenstva v zaplněné Roxy tak, že po přídavku Churn of the Century mohl málokdo chodit. Jedinou vráskou celé akce byl uzavřený Chill out a ochozy, díky kterým si návštěvníci nemohl jít ani na chvíli odpočinout. Přesto plusy rozhodně převážily mínusy. Pro mě osobně se jednalo o jednu z nejzajímavějších akcí letošního léta. Bassnectar nabídl inteligentní dubstep a nezahrál tradiční oposlouchané remixy klasických disco hitů. Bassnectar představil zábavný set se zvukem, který se v Praze často nevidí/neslyší.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BASSNECTAR

Čtvrtek 6. 9. 2012
Vstup: 395 Kč
Vystupují:
Bassnectar (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika