Státní zástupce obžalován za extázi

Státní zástupce obžalován za extázi

10. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Miamský asistent státního návladního je obžalován za držení drog poté, co byl přistižen ochrankou v superclubu Space, jak do sebe společně se svou přítelkyní “ládují” pilulky extáze.
Miamská policista Willie Moreno řekl televiznímu zpravodajství, že množství svědků vidělo Raymona Sarmienta (33) jak se svojí přítelkyní konzumuje pilulky a také dodal, že u něj po kapsách nalezli sedm žluto-oranžových kapslí poté, co ho prohledali v kanceláři klubu.

“Začal se potit a byl evidentně extrémně nervózní. Hned začal prosit policisty, aby ho nebrali do vězení. Prý si to nemůže dovolit a tabletky po kapsách prý patřily jeho přítelkyni” řekl policista NBC news.

Pan Sarmiento se stal státním zástupcem v roce 2002, kdy se stal zvláštním zmocněncem pro drogové testy určující zda se jedná o pilulky extáze. Poté co byl konfrontován, udělal Sarmiento přesně to, co by udělal každý takový chlápek v jeho kůži, jednoduše to hodil na svojí přítelkyni.

Tato informace vzbudila velkou pozornost médií a jeden z komentářů na internetu byl: “Vzmuž se kámo, a ber to jako chlap a neházej to na přítelkyni, tebe zabásli!”

No co dodat, snad jen: “kdo s čím zachází... “

Zpracoval George

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika