Na světě je nový český label VisionZone

Na světě je nový český label VisionZone

17. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britskou skupinu Kosheen zřejmě není třeba v Čechách příliš představovat. I to, že se jeden z jejích členů, producent a kytarista Markee, oženil a usadil v Praze, není veřejným tajemstvím.
Co ale určitě nevíte je to, že zde v Čechách Markee objevil velmi talentovaného mladého umělce, který se věnuje komponování v dnešní době tak populárního dubstepu. Toto seznámení a potenciál mladého umělce Markeeho přesvědčily k tomu, aby zavolal šéfovi St. Holdings ltd. , což je jeden z největších celosvětových distributorů taneční hudby, a přesvědčil ho k registraci nového labelu VisionZ pod záštitou kapely Kosheen.

I po tak krátké době již tracky z labelu Vision hrál ve svém setu Komonazmuk na XFM London Mary Anne Hobbs show:
 

Komonazmuk Mix - Xfm 14/04/12 by Mary Anne Hobbs on Mixcloud

 

Label reprezentuje podobný zvuk jako Bristol Hench Crew, Rinse, Youngsta, Plastician nebo J:Kenzo. Label, který byl založen i pro české a slovenské producenty. Ti, kteří se domnívají, že mají co hudebně říct, prosím, kontaktujte nás na uvedeném mailu nebo se za námi stavte na VisionZ night.

Label bude fungovat mezinárodně, sídlo bude mít v Praze. Jednou měsíčně proběhne VisionZ night v klubu Abstrakt na pražském Žižkově, kde se budou moci představit známí i neznámí producenti a Djs – začínáme 20.9.2012.

Facebook

Dodal: Adam Brejza
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika