Klíčová soutěž s The Tap Tap proti konci světa

Klíčová soutěž s The Tap Tap proti konci světa

20. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
The Tap Tap pořádá celostátní happening a benefiční Koncert proti konci světa 2012, jehož součástí je Klíčová soutěž. Symbolická hra o ceny odstartovala v pondělí 17. září. Každý, kdo se jí zúčastní, přispěje dobré věci a navíc se spolu s hudebníky může pokusit odvrátit proroctvími slibovaný konec světa.
Vstupenkou do hry je nerezový pamětní klíček opatřený unikátním kódem. Některý z 2012 klíčků si zájemci mohou zakoupit v e-shopu na adrese www.kpks.cz/eshop, získat spolu s produkty partnerských firem nebo najít na podle souřadnic GPS ve schránkách (tzv. keškách) ukrytých na bezbariérově přístupných místech v České republice. Na webových stránkách www.kpks.cz/soutez si pak okamžitě po zadání unikátního kódu z klíčku mohou zjistit, co vyhráli a jak si výhru vyzvednou. Výhru pak vymění za svůj klíček, čímž jej znovu vrátí do hry. Principem soutěže je „otočit “ klíček kolikrát to jen půjde a získat tak co nejvíce cen. Zároveň je doporučenou taktikou některý z klíčků si uschovat. Do hlavního slosování v závěru soutěže se totiž dostanou jen majitelé neproměněných klíčků. A že je o co hrát – hlavní cenou je zájezd do samotné kolébky mayské kultury pro 2 osoby! Slosování proběhne v rámci Koncertu proti konci světa 20. prosince 2012.

Výtěžek happeningu a benefičního Koncertu proti konci světa 2012, včetně Klíčové soutěže, přispěje na vybavení multifunkčního bezbariérového vzdělávacího centra STUDEO při Jedličkově ústavu v Praze.

„Upomínkové klíčky jsme s výtvarníkem Honzou Augustou připravili jednak jako sympatickou památku na Koncert proti konci světa a jednak jako měnové oběživo mnohem stabilnější než euro," doplňuje Šimon Ornest, kapelník The Tap Tap.

www.thetaptap.cz

Dodal: Naďa Machková, 2media
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika