Soutěž o nové album Kieslowski

Soutěž o nové album Kieslowski

20. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Datum vydání nového alba Na nože dua Kieslowski je úterý 2. října 2012. Hned následující den ve středu 3. řijna se odehraje v pražském kině Aero speciální koncert k příležitosti vydaní tohoto alba. Chcete-li na koncert zadarmo, zasoutěžte si s námi o 5 vstupenek + CD!
Kieslowski se rozhodli zpříjemnit fanouškům čekání na nové album vydáním druhého singlu k albu. Po prvním singlu "Krátká píseň o zabíjení" je na řadě skladba "Za horama". Kapela Kieslowski ji přikládá zvláštní význam. "Tahle písnička zřejmě definuje album a náš tvůrčí vztah s Marií. To, že pocházíme z Českého středohoří a Krušných hor a jsme tedy víceméně sopečného původu. Je o cestách, hledání, útěcích a shledání."

Skladba Za horama bude součástí připravovaného autorského alba Na nože, které bude k mání ve čtyřech verzích - digitální, CD, vinyl a limitovaná edice 2CD. A všechny verze budou k dostání na křtu alba, který se koná ve středu 3.10. v pražském kině Aero. Specialitou koncertu budou projekce stvořené Fokusem Praha o.s. pro tuto příležitost.

Píseň Za horama si poslechněte na soundcloud.com

Soutěž o vstupy na křest + CD

O co hrajeme:
5x1 vstup + CD

Otázka: Nové album Kieslowski Na nože vyjde 2.10. i limitovane edici. Před tím než album vyjde, Kieslowski zveřejnili dvě skladby které to jsou?

Váš tip:
Krátká píseň o zabíjení a Na nože
Krátká píseň o zabíjení a Za horama
Za horama a Na nože


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 1. 11. 2012

Dodal: Přemysl Štěpánek, Indies Scope
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika