Tom Casswell aka TC v Matrixu

Tom Casswell aka TC v Matrixu

24. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Bristolský hudebník Tom Casswell, známý dj a producent, vydávající pod jménem TC, vystoupí v pátek 28. 9. v pražském klubu Matrix na párty Semtex Revolution, což je speciální edice drum and bassové série Dnb Rodeo.

Párty DNB RODEO, která získala první místo v Czech Drumandbass Awards v kategorii "Klubová noc roku 2011", ve spolupráci se Semtexem uvádí pokračování v klubu Matrix v pátek 28. září, kdy vystoupí jeden z nejúspěšnějších postav drum and bassové scény, bristolský dj a producent TC.

Na taneční scéně najdete jen několik djů, kteří dosáhli uznání v undergroundové i komerční scéně. Jedním z nich je anglický dj a producent TC, vydávající drum and bassové skladby s monstrózními basy, chytlavými motivy a zajímavými vokály, který na druhou stranu dělá remixy pro mnoho významných postav světové hudební scény, mezi nimiž je Rihanna, Damian Marley & Nas, Tinie Tempah, nebo Example a TCího remix sklady "Say nothing".

TC byl oceněn tituly ‘Breakthrough Producer’ a ‘Producer Of The Year’ v BBC Radio 1Xtra Drum & Bass Awards.

Co se týče drum and bassu, kdo by neznal TCího skladby, které bodovaly po celém světě: "Rockstar", "Deep", "Jump", "Tap ho" a světoznámá skladba ‘Where’s My Money’, která v remixu od Caspy převálcovala scénu. V roce 2007 vydal TC několik tracků na legendárním Dilinjově labelu Valve Recordings a potom své debutové album ‘Evolution’ na D-Style records. V roce 2011 založil vlastní label "Don't Play", na kterém vydal "Tap Ho" a "Don't Play", v roce 2012 "Bass By The Tonne" EP s mc Jakem a naposled "No One" a "Tap Ho Remix".

TC je nejen djem, remixérem a producentem hudby, ale také schopným vokalistou. Nazpíval a namluvil hlas nejen do svých skladeb, ale objevuje se i na světoznámé albu Pendulum "Hold Your Colour". Jeho hlas také najdeme na debutovém albu Camo & Krooked a druhém albu Subfocuse.

Hudební ukázky a klipy od TCího najdete na jeho webové stránce www.tcdnb.com
Semtex Revolution je speciální edice DNB RODEA, které právě za pomoci známého energy drinku nabídne návštěvníkům dokonale vyzbrojenou párty, kde bude street dance, vjing, dekorace, energy bar a samozdřejmě také špičková hudba, djs a atmosféra.
Kromě hlavní hvězdy večera, kterou je anglický dj TC, vystoupí ve speciálním setu dj Akira, součást energického dua Deadly Viperz a Shadowboxu. Dalšími skvělými učinkujícími budou ve společném back2back setu dj Basstien, který výtečně zahrál na Let it Rollu a dj Rich, oba z legendárních Bassbeast. Svojí drum and bassovou selekci také převedou djka Babe LN, členka Bassistaz, moderátorka Radia 1 a dj Skáčko, člen mladé vše válcující party Drumbassterds.

O vizuální stránku se postará VJ kolektiv Oko3, instalace bude zahrnovat distribuované obrazovky, výzdobu klubu zajistí street Semtex dekorace. Ukázky street dance do drum and bassu předvedou tanečníci ze skupiny T-bass, kteří také pohybově doprovodí Akiru!

www.matrixclub.cz/party.php

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SEMTEX REVOLUTION

Pátek 28. 9. 2012
Vystupují:
TC (UK) + Akira (Shadowbox) + Babe LN (Bassistaz) + Basstien (Bassbeast) + Rich (Bassbeast) + Skáčko (Drumbasterds)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika