S. Watkins: V klubech slyšíte pořád to samé

S. Watkins: V klubech slyšíte pořád to samé

26. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V září se v pražském klubu Pekelnej Bar představí nová techno noc Maniacs, která nabídne pestrý výběr techna všeho druhu. Speciálním hostem pak bude Sophie Watkins. O tom, jak umí rozpumpovat techno dav, se můžete přesvědčíte na vlastní kůži již tento pátek.
Proč sis vybrala život v Praze?
Protože jsem se do toho krásného města jednoduše zamilovala! Jsem v Praze už rok a hodně mezi Francií a Českou Republikou cestuji. Líbí se mi život v Praze a poznala jsem tu hodně dobrých přátel.

Co říkáš na pražskou elektronickou scénu?
Je tu hodně skvělých DJS a plno lidí je tu k hudbě velice otevřených, ale je ostuda, že ve většině pražských klubech slyšíte pořád jedno a to samé a tím je progresivní či komerční house. Elektronická hudba je přeci tak obsáhlá… Ale máme štěstí, že tu jsou stále některé undergroundové kluby a letní festivaly, kde se hraje kvalitní muzika…

Řekni mi něco o techno scéně ve Francii.
Ve Francii byla techno scéna opravdu dobrá tak před 10 lety, ale hodně kvalitních klubů bylo zavřeno a nyní je to těžké. Náš poslední prezident tomu moc nepomohl… Hodně techno DJs odešlo do Německa, hlavně do Berlína, což je hlavní město tohohle stylu.

sophie

Jaký je tvůj aktuální zvuk?
Preferuji hluboké a intenzivní techno. Jsem zvyklá hrát tvrdší a temné techno, ale teď hodně hraji i tech-house namíchaný s tajemným soundem a tvrdým bassem.

Máš nějakého oblíbeného DJe?
Mám ráda spoustu DJS, ale řeknu například jména jako KALDEN BESS, který je jeden z mých oblíbených producentů, Gary Beck, Electric Rescue, Maetrik, Tom Hades, Marco Bailey a samozřejmě matadoři jako Jeff Mills, Dave Clark, Laurent Garnier…

Co chystáš na Maniacs do Pekelného baru?
Vždy záleží na mé náladě a zejména na náladě mého publika, co cítíme v ten daný okamžik. Ale pokusím se vám tu noc vyprávět krásný příběh.

Chceš něco vzkázat partypeople?

Vnímejte beat a uvolněte své tělo!



LINE-UP
21:00 - 22:30 - Milo
22:30 - 00:00 - Elite
00:00 - 01:30 - Spiriakos
01:30 - 03:00 - Sophie Watkins (FR)
03:00 - 04:30 - Keeper
04:30 - 06:00 - Golpe

Videopozvánka dj Spiriakos:


Dodal: Karel Pražák alias Monty
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MANIACS

Pátek 28. 9. 2012
Vystupují:
Sophie Watkins (FR), Spiriakos, Golpe, Keeper, Elite, Milo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika