Back to School již zítra v Praze

Back to School již zítra v Praze

02. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mejdan Back to School přilákal během uplynulých pěti zastávek už téměř 100 tisíc studentů. Po návštěvě Olomouce, Brna, Českých Budějovic, Plzně a Ostravy míří do hlavního města. Pražané se tak ve čtvrtek 4. října mohou těšit na velké festivalové finále za účasti Eddie Stoilow, Vypsané Fixy, Mandrage, Tleskače a Cocotte Minute.
Kromě několika hodin skvělé živé muziky se festivaloví návštěvníci stanou zároveň svědky rekordního skóre druhého ročníku t-music Back to School. „Loňský první ročník nasadil svou stotisícovou návštěvnostní laťku velmi vysoko. Je skvělé, že v letošním roce se studentům podaří tento rekord překonat,“ říká Markéta Vychytilová, senior manažerka sponzoringu společnosti T-Mobile. Čtvrteční koncert bude od 15:00 do nočních hodin hostit venkovní prostor Výstaviště v Praze - Holešovicích. Vstup je tradičně zdarma a kapacita dimenzována na více než 30 tisíc návštěvníků!

Začátek nového akademického roku má s oslavami a veselím spojena i řada dalších zemí v Americe, Evropě či Austrálii. Dny či týdny oslav jsou doprovázené koncerty, zahradními party, dobrým jídlem a pitím nebo soutěžemi a dalšími speciálními akcemi. Společným jmenovatelem jsou vždy nadsázka, humor, kreativita a pospolitost studentské komunity. T-music Back to School má ve své programové nabídce vedle energií nabitých vystoupení pětice zmíněných kapel připraveno rovněž například netradiční studium v t-music Academy. Ta zosobňuje rozehřívací, a přitom zábavnou studijní lekci ještě předtím, než v posluchárnách půjde opravdu do tuhého.

mandrage

Více informací o pražském koncertu, stejně jako o průběhu festivalu je možné sledovat na www.t-music.cz nebo na http://www.facebook.com/tmusic.b2s.

Dodal: Šimon Kotek, 100 Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BACK TO SCHOOL

Čtvrtek 4. 10. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Vypsaná fixa, Mandrage, Eddie Stoilow, Tleskač, Cocotte Minute
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika