Bassinfection club edition dnes ve Zbrojovce

Bassinfection club edition dnes ve Zbrojovce

11. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
12. října 2012 se v industriálním prostoru brněnské Zbrojovce uskuteční dlouho očekávaná podzimní Bassinfection. Tentokrát půjde o speciální klubovou edici, což znamená, že se akce odehraje v jedné z přízemních hal a v celém prvním patře. Očekávejte masivní zvuk, line-up a omezenou kapacitou areálu pro maximálně tisícovku opravdových hudebních fajnšmekrů!
Zde je výčet toho nejzásadnějšího, na co se v říjnu budete moci těšit:

DRUM AND BASS

Headlinerem podzimní Bassinfection bude legendární drum and bassový projekt CONCORD DAWN, který přijede do Brna představit zbrusu nové album Air chrysalis! CONCORD DAWN je již více než jednu dekádu synonymem pro originální, precizní a technický dokonalý zvuk, který se neustále vyvíjí a objevuje nové hranice drum and bassu. Potěší zejména tancechtivé dnb fanoušky, kteří mají rádi atmosférické a progresivní zlámané beaty. Definice hudby CONCORD DAWN by mohla být následující - vládne průrazností beranidla, vyvolává instantní taneční orgie, ale umí také pohladit… Žánrovou různorodost CD dokládá také množství nejzásadnějších dnb labelů, na kterých vydaly své tracky – viz. např. Hospital Recordings, Timeless, Renegade Hardware, Moving Shadow, DSCI4 nebo Commercial Suicide. Máme se na co těšit!



Vzhledem k obrovskému úspěchu „drill´n´thrill“ drum and bassu se opět ukáže démonický severoitalský HALLUCINATOR, aby ukázal, jakých zlámaných beatů si v jižním koutu naší republiky ceníme. Oproti jarnímu vystoupení, ale dojde v pátek 12. října k jedné velmi podstatné změně … HALLUCINATOR se konečně představí v KOMPLETNÍ apokalyptické sestavě, což znamená, že se na brněnské Zbrojovce opět setkáte nejen s Djem NK, ale nově také se SYGEM (ex S.M.O.K.E).



Další postavou, která do Brna přijede kázat své pekelné beaty, bude anglický Dj a producent CODESHIFT, majitel dark side/technického a experimentálního labelu Meth Lab (pod kterým je vlastní krví upsán např. Current Value nebo Dean Rodell) a zakladatel londýnské Yardcore crew. Tento precizní dj nabídne krom vlastní dnb/dubstep tvorby také spoustu speciálních a dosud nevydaných tracků z dílny producentů, které vydávají pod jeho značkou.

Poslední zahraniční akvizicí dnb stage bude dj/producent TSHANG (Stamina records), který je v domovské Francii známý svým pečlivým výběrem raritních nabassovaných tracků napříč jednotlivými dnb styly a „věky“. Není mu cizí techstep, neurofunk, ale jeho parketou je především oldschool jungle a dnb. Tyto jednotlivé drum and bassové esence pak dokáže propojit do kompaktního a jedinečného setu, díky němuž vytvoří tu správnou, hutnou a hlavně pozitivní atmosféru.

HIP HOP

Headlinery hip hop stage budou legendy anglického hip hopu PHI LIFE CYPHER, které reprezentuje geniální trojice DJ NAPPA, MCs LIFE a SI PHILI! Undergroundové ikony PLC, které udávají od konce devadesátých let směr (nejen) na britské hip hopové scéně vás přesvědčí o tom, že kvalitní hip hop stále existuje, může být úderný, progresivní a přitom zůstat na té správné straně barikády. Z obdobného důvodu se role „předskokanů“ ujme domácí trueschool hip hop projekt 4021 aka Scissal, Kolpa, Nesser.



REGGAE


Zanedbáno nebude ani reggae. Pozvání přijal LORD BITUM, unikátní francouzský MC, který je nejen ve frankofonních zemích známý a respektovaný díky energickým live shows a ragga hlasu s kulometnou kadencí. Vzhledem k okolnosti, že původní hudební poloha Lorda Bituma byla hip hopová, bude zcela výjimečně i jeho vystoupení z části zaměřeno také tímto směrem. Lord Bitum je ale také dj, hrající pod seskupením RAGGADIKAL SOUND, proto od něj a DJ Tshanga uslyšíte i přísnou francouzskou a jamajskou 7 palcovou selekci roots reggae a dancehallu.



BALKÁN vs CUBA


Oproti jaru bude mírnou novinkou “clashovací” balkánská vs kubánská (jihoamerická) barová stage a to nejen v podobě hudby, ale také kvalitní domácí slivovice a speciálních rumů zejména z hispánských oblastí. Síly zde změří bratislavský dj LENIN KREVIC a domácí RADIOBUFERA.

PSYTRANCE

Změnou bude nově i samostatná psytrance stage s djs a live projekty. Slyšet budete moci např. RAHATMATIX, GAPPEQ, MIM a další…

www.bassinfection.cz

Dodal: Vojtech Netik, Bassinfection
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BASSINFECTION CLUB EDITION

Pátek 12. 10. 2012
Vstup: 170 Kč / 220 Kč
Vystupují:
CONCORD DAWN (NZ) HALLUCINATOR (IT) CODESHIFT (UK) DJ TSHANG (FR) JAZZCAUSE (SK) MERCUR VACZECH PHI LIFE CYPHER (UK) DJ NAPPA (UK) MC LORD BITUM (FR) RAGGADIKAL SOUND (FR) INSIDE KRU DJS ft. MC JAVANSKI 4021 NTKZ GRAMOD DJane SUPET RAHATMATIX LIVE (SK) GAPPEQ LIVE STYROPIAN (PL) MIM PSYLA CASPER LENIN KREVIC (SK) RADIOBUFERA IDENTITA KATARZ
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika