Dope Ammo na listopadovém Drumboxu

Dope Ammo na listopadovém Drumboxu

22. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 2. listopadu proběhne v pražském klubu Matrix další pořádně nabitý mejdan DrumBox. Headliner této párty dorazí z Anglie a je jím dj, producent, člen legendárního tria Drunken Masters….samotný Dope Ammo! O český support se postarají Beast 67, Sherpa a rezidentní Drumbassterds.cz crew a co je pro všechny potěšitelné, vstup bude opět do deseti hodin zdarma!
DrumBox je jak již název napovídá drum and bassová párty, kterou pořádá poměrně nová crew Drumbassterds. Za touto partou si můžete vybavit jména djů Volume Plus, Martyyno, Skáčko a Domina. Drumbassterds vznikly v květnu 2010 a od té doby do toho šlapou naplno a nechávají za sebou mnoho delší dobu fungujících promotérů i djů.

Po sérii jejich zatím největší akce DrumBox s českými i zahraničními hosty, přichází další pomyslný stupeň směrem vzhůru – legenda, světově uznávaný dj a producent Dope Ammo jako host Drumboxu v Matrixu.

Dope Ammo
původně vzniklo jako uskupení složené z DJů, producentů a promotérů již v roce 1996. Produkovat začali pod jménem Drunken Masters a v roce 1998 založili label Dope Ammo Records. Jejich produkce byla brzy k sehnání ve vinylových obchodech, kde rychle mizela z pultů. Před 11 lety vydali track Kill Bill, který se hrával snad na každém mejdanu, jejich track Mastered Technique jste mohli slyšet i na anglickém BBC Radiu 1. V roce 2002 na Dope Ammo rec. vychází první album s názvem Uprising a v následujících letech kromě práce ve studiu dostávají Dope Ammo nesčetně příležitostí hrát v těch nejlepších světových klubech. Po několika letech spolupráce se členové Dope Ammo rozpadají. Produkci od Dope Ammo však můžete slyšet dál, a to hlavně díky zakladateli COCOvi. Ten se kromě produkce drumandbassových skladeb a djingu, věnuje tvorbě soundtracků k videohrám pro Sony Entertainment.

V rámci spolupráce s českou streamingovou službou MusicJet jsme pro Vás připravili speciální playlisty, které si můžete zdarma poslechnout po stažení aplikace MusicJet:
Dope Ammo - http://musicjet.cz/lp/dope-ammo
Drunken Masters - http://musicjet.cz/lp/drunken-masters

O support Dope Ammo se během večera postarají djs Beast 67 z Drumandbass.cz, Sherpa z Prosex soundsystemu a Drumbassterds.cz crew v kompletním složení: Volume Plus, Martyyno, Skáčko a Domina. Na akci budou tak jako vždy speciální dekorace a tentokrát spojené s video projekcí, akci podporuje Growshop, od kterého se můžete těšit na drobné dárečky v klubu.

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DRUMBOX

Pátek 2. 11. 2012
Vystupují:
Dope Ammo, Drumbassterds a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika