Radio 1 má nové webové stránky

Radio 1 má nové webové stránky

04. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Radio 1 spustilo na konci září 2012 nové webové stránky. Původní web Radiu 1 sloužil neuvěřitelných deset let, spuštěn byl na konci roku 2003. Nové webové stránky připravila firma GoodShape.
Aktualizovaný web nabízí nový design, který je přehledný a pro posluchače uživatelsky příjemný. Na první pohled je zde patrná větší provázanost se sociálními sítěmi – v dolní části stránek je možné nalézt odkazy na facebook, twitter a také youtube video týdne. V původní šíři zůstalo zachováno on-line vysílání Radia 1, které bylo nově umístěno v horní části stránky.

Důležitou součástí nového webu jsou tracklisty z vysílání, po kterých posluchači dlouho volali. Každý moderátor nyní vyplňuje tracklist během svého vysílání, po jeho ukončení se tracklist ihned objeví na hlavní stránce webu. Tracklist je zároveň dostupný i z profilu moderátora. Přehlednější jsou i seznamy moderátorů a pořadů, každý pořad má zároveň možnost na web psát novinky, tracklisty nebo k jednotlivým dílům pořadů umístit další informace.

Zjednodušila se registrace posluchačů. Ta je prioritně vyžadována při hlasování do hitparád a psaní vzkazů na message board, není však už nutné se registrovat při stahování souborů určených k downloadu. V sekci Download jsou nadále umístěny jingly, wallpapery (byly přidány také nové od Amanita design), loga a starší pořady a rozhovory. Nové pořady ke stažení jsou již umístěny přímo v jednotlivých pořadech, rozhovory ke stažení je možné nalézt v rubrice Rozhovory (ta je dostupná přímo z hlavní strany a také z nové sekce, která byla pojmenována Z éteru), kde jednoduchá ikona označuje ty rozhovory, ke kterým byla přidána mp3 se záznamem.

Web prochází momentálně ještě menšími úpravami, které si v některých případech vyžádali sami posluchači. Dosavadní reakce na nový web ze stran posluchačů jsou pozitivní, oceňována je zejména přehlednost webu a jeho moderní design. Spuštění webu doprovází inzertní kampaň ve vybraných periodikách.

GoodShape
je přední digitální full-servisová agentura na českém trhu. Zaměřuje se na koncepční a promyšlenou tvorbu webů a celého online marketingu a SEO, grafický design a webdesign, sociální sítě, kreativu a strategickou práci, vytváření mobilních aplikací a digitální produkci. V jejím portfoliu je možné najít projekty jak pro menší firmy, tak pro nadnárodní společnosti a značky. Více na www.goodshape.cz.

Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika